MasterChef 89. Bölüm İzle (31 Ekim Cumartesi)

MasterChef 89. Bölüm İzle (31 Ekim Cumartesi)
31 Ekim akşamı yayınlanan TV8'in yıldızı MasterChef 89. Bölüm İzle mek ve 31 Ekim Cumartesi son bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef 89. Bölüm İzle! 31 Ekim Cumartesi günü yayınlanan MasterChef Türkiyede bu akşam 11. haftanın son dokunulmazlık oyunu  gerçekleşecek. Mavi v Kırmızı Takımdan ikişer yarışmacının belirlenmesi ile Uzman Şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın belirlediği pizza çeşitlerini ortaya çıkarrak yarışacklar. Şeflerin tadımı ile gerçekleşen gecee son eleme adayları kim olacak? 31 Ekim Cumartesi günü yayaınlanan MasterChef  89. Bölüm İzlemek için  detaylar haberimizde!

MasterChef 89. Bölüm İzle! Uzman Şeflerin jürilik yaptığı TV8'in sevilen programlarından Masterchef Türkiye'de 10 hafta geride bırakıldı. 11. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu tamamlanmış ve bu akşam 3. ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. 

Bu akşam yayınlnan MasterChef Türkiye 89. Bölümde Danilo Zanna'nın uzmanlık alanı olan pizza çeşitleri yapılacak. Serhat ve Eray Turka pizzayı,   Emir ve Uğur ise deniz mahsüllü pizzayı yapacak. Kıyasıya mücaele ettikleri bir hafta daha kalabilmek için yarıştıkları gecede Serhat Erayı yanılgıya mı düşürecek? 

Dört peynirli pizzayı Ebru ve Esra, Sebzli Pizzayı ise Barbaros ve Özgül yapacak. Furkan Sefa Tanya ve Ayyüce'de diğer pizzayı yapacaklar. Heyecanla beklenen ve kimlerin eleme adayı olacağı merak edilen MasterChef Türkiye 89. Bölüm bu akşam yayınlanacak.

KİMİN ELENECEĞİ İNTERNETE SIZDI MI?

İnternete düşen haberlere göre ise, Tanya'nın eleneceği haberi Sosyal medya aracılı ile yayılmış ve Acun Ilıcalı bu haberin yayılmaını engelleyememiş. Yapılan haberlerin ve Tanya'nın en yakın arkadaşının bu haberi yaydığının ne denli doğru olduğunu 1 Kasım akşamı yapılacak 11. Hafta elemeinde göreceğiz. Size kimin elendiğini merak ediyor ve yarışmacıların performanslarını görmek istiyor iseniz canlitv.com'u takip etmeyi unutmayın. 

31-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar