MasterChef 90. Bölüm İzle!

MasterChef 90. Bölüm İzle!
MasterChef 90. Bölüm İzle! 1 Kasım Pazar gecesi yayınlanan MasterChef Türkiyede bir yarışmacı hayallerine veda edecek. 11. haftada yarışmaya veda eden isim kim?

MasterChef 90. bölüm izle; TV8'de her bölümü ile Türkiye ve Dünya'dan pek çok lezzeti ekranlara taşıyan MasterChef, bu akşam veda gecesiyle ekrana gelecek. Yeni bölüm ile birlikte haftanın finali yapılacak ve eleme potasında yer alan bir yarışmacının vedası gerçekleşecek. Son bölüm, haftanın son iki eleme adayı belli oldu ve tüm MasterChef izleyicileri bu akşama kilitlendi. Eleme potası yarışmacılarının, yarışmada kalma mücadelesi vereceği MasterChef bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef 90. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MasterChef 90. bölüm izle

Bu hafta ekrana gelen MasterChef'de eleme potasındaki 6 isim belli oldu. Tezgahlarında büyük mücadele veren ve bu mücadeleri e ekranlara taşıyan MasterChef, bu akşam bir yarışmacısını evine gönderecek. Yarışmada devam etmek isteyen yarışmacılar son eleme oyununda iyi bir performans sergilemek zorunda. Aksi halde gecenin sonunda adı okunan ve yarışmaya veda eden isim olma ihtimalleri daha da artacak.

Dün akşam yayınlanan MAsterchef 89. Bölümde mavi takımdan Ayyüce pizza oyununda başarı elde ederek potadan kurtulmuş ve 11. haftanın eleme adayları netleşmiş oldu. Serhat, Tanya, Furkan, Barbaros, Eray ve Uğur eleme potasında yarışacak arkadaşlar arasındalar. Bu 6 yarışmacı içerisinde hangi isim MasterChef'e ve hayallerine veda edecek?

MASTERCHEF 90. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

TV8 ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen, Somer, Mehmet ve Danilo Şeheflerin sunumu ile yapılan yarışmada 11. hafta geride bırakılacak. Hedeflerine ve hayallerine ulaşmak için mutfakta ter döken yarışmacılar arasında yarışmaya veda edecek bir kişi var. Eleme akşamında yarışmaya veda eden ismi belirlemek için bu haftanın konsepti trabzon yada cennet hurması adı ile mutfaklarımızın sevilen meyvesi olacak. 

Bu meyve ile hem tatlı hemde tuzlu menüler ortaya çıkracak olan, Tanya, Uğur, Eray, Serhat, Barbaros ve Furkan yarışma boyunca en zorlandıkları geceyi geride bırakacaklar. Zorlu mücadelelerinde MasterChef 90. bölüme veda eden isim kim olacak? 

Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Masterchef 90. Bölüm izlemek için canlı yayın linkimize tıklayarak Canli ve Ful HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

01-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar