MasterChef Alican Sabunsoy'dan Şok Eden İtiraf!

MasterChef Alican Sabunsoy'dan Şok Eden İtiraf!
MasterChef Türkiye'nin finalisti olan ve son yarışmada rakibi Cemre'ye elenen Alican'dan şok eden itiraflar geldi. Alican yarışmada olanları anlattı. İşte detaylar!

Tv 8'de ekranlara gelen ve son haftasına kadar seyirci ve yarışmacılar için heyecanla ve gerilimle geçen MasterChef Türkiye sona erdi. Program'da özellikle son haftalara girilirken heyecan zirve yaparken son dörde kalan yarışmacılar, Cemre, Alican, Güzide ve Ekin arasında kıran kırana bir yarışma yaşandı. Son haftaya Alican ve cemre kalırken MasterChef Türkiye'nin kim olacağı son yarışmaya kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son yarışmada canlı yayında Cemre Alican'a üstünlük sağlayarak MasterChef Türkiye'nin birincisi olurken alican ikinciliği kazandı. Yarışmanın ardından ikinci olan Alican'dan katıldığı bir televizyon programında şok eden itiraflar geldi. İşte haberin detayları!

Yarışmada Favori Değildim!

Alican Sabunsoy katıldığı programda sorulara cevap verirken "İlk başta yarışmada seyirci beni favori görmüyordu. Daha sonra sağ olsunlar destek verdiler. Ben hiç yapmacık davranmadım. Altı ay önce Adana'da normal, sıradan bir hayat yaşıyordum. Bizim kültürümüz zaten çok güzeldir, ailemize bağlıyız. Ailemi çok seviyorum,beni çok güzel yetiştirdiler" ifadelerini kullandı. alican yarışmaya katılma sürecinde ise çarpıcı ifadeler kullandı. 

İlk Bölümde Elendim!

Yarışmaya katılım sürecinde yaşananları anlatan Alican "İstanbul'da iş bakıyordum. Bu sırada MasterChef'ten çağırdılar. Geldim katıldım, ilk bölümde elendim. Benim için hayal kırıklığı oldu" ifadelerini kullandı. Süreçle ilgili konuşan Alican "tekrar iş aramaya başladım. Üç hafta sonra tekrar çağırdılar, Gece 12'de aradılar, telefonda tamam kabul edildiniz dendi. Bende o an Tamam ben finaldeyim dedim" ifadelerini kullandı. 

Yasin'le Aynı Evi Paylaşıyorlar!

MasterChef Türkiye'de ikinciliği kazanan alican sabunsoy yine yarışmanın katılımcışarından olanve tavır ve davranışlarıyla herkesi şaşırtan ve gülümseten Yasin'le aynı evde kaldığını açıkladı. Alican ev arkadaşı Yasin için "Bazen ben de şaşkın şaşkın izliyorum. Dans ediyor, ne güzel hayat diyorum. Çok eğleniyoruz" ifadelerini kullandı. Yasin için "Ben soğukkanlı, sabırlı sakin bir insanım, olgun davranmaya çalışırım. Yasin evde çok titiz. Ben de dağınık değilim ama Yasin bir temizliğe başlıyor... Yasin'den devamını diliyorum" sözlerini kullandı. 

Alican Sabunsoy MasterChef Türkiye'de son haftalara kadar başarılı bir performans çizmişve sakin ve tartışmadan uzak duran tavrıyla dikkatleri çekmişti. Cemre'nin ardından son hafta da ikinciliği elde etmişti. 

02-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar