Masterchef All Star’a veda eden isim kim oldu ?

Masterchef All Star’a veda eden isim kim oldu ?
Daha önce elenen isimler Güzide, Burcu, Büşra,  Berker, Mert, Rifat, Eray, Çağatay, Suna, Gamze, Sefa, Uğur olmuştu. Bu hafta Eda elenen 13. isim oldu.

Masterchef All Star Türkiye yemek yarışmasında geçen hafta kim elendi? Masterchef Türkiye All Star’da bu hafta elemeye kalan 7 isim kim oldu? Yarışmanın ilk etabını il 3 te tamamlayarak gelecek haftaya kalan isimler kim oldu? Yarışmanın ilk ve ikinci etabında yarışmacılar hangi tabakları yaptılar?Masterchef Türkiye All Star hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Masterchef All Star’a veda eden isim kim oldu?

İlk yayınlandığı günden beri reyting listelerinin zirvelerinden inmeyen Masterchef Türkiye All Star yemek yarışmasında heyecan hiç eksik olmuyor. Haftanın son günü olan Pazar akşamlarında yarışmada eleme heyecanı yaşanıyor. Geçen hafta ilk sezonun şampiyonu Uğur’un elenmesi yarışmanın hiçte kolay olmadığını ve All Star’a layık bir yarışmanın olduğu belli oldu. Bu hafta elemeye kalan 7 isim Cemre, Ayaz, Eda, Alican, Tanya, Kerem, Hasan oldu.

Elemenin ikinci etabının şef yemeği arı tatlısı oldu

Şefler eleme gecesinin ilk etabında yarışmacılara kirli kalamar ve isot salçası(isot reçeli) vererek yaratıcı tabak yapmalarını istedi. Yarışmacılar zorlu bir etabın ardından birbirinden güzel tabaklar ortaya çıkardılar. Vebu yarışmanın ilk üçüne girmeyi başaran Hasan, Cemre ve Kerem elenmekten kurtularak bir sonraki haftada yarışmaya hak kazandılar. Ayaz, Eda, Tanya ve Alican’dan elemenin ikinci etabında Mehmet Şef’in ballı tatlısını çıkarmaları istendi. Özellikle Eda ve Ayaz bu etapta çok hatalar yaptı ve heyecanlarına yenik düşerek ballarını şeflerin önüne sunayı unuttular. Bu zorlu gecenin sonunda Mehmet Şefin tabağına yaklaşabilen tabak olarak 1. Olarak bu etabı tamamlayan isim Tanya oladu ve bir sonraki haftada yarışmaya hak kazandı. Mehmet Yalçınkaya Şefin Arı isimli tatlı tabağını başarılı yaparak 2. Olan isim Alican oldu. Son ikiye kalan isimden hangisinin eleneceğini ve hangisinin kalarak gelecek hafta yarışmaya devam edeceğini Mehmet Şef açıkladı.Gerek Ayaz'ın gerekse Eda'nın oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Hiç bu kadar heyecanlanmayan Eda'nın bu hafta adeta eli ayağına karıştı. Sosyal medyada'da oldukça sıkı takipçileri bulunan Ayaz ve Eda'dan hangisinin yarışmaya veda edeceği merak konusu oldu. Şeflarin de oldukça şaşırdığı veüzüldüğü gecede Somer Şef'in tabiri ile il etapta yüzler gülerken son etapta maalesef heyecan ve şaşkınlık hakim oldu.Ve en son bal getiremeyen iki yarışmacıdan elenen isim Eda Karabulut oldu. Daha önce elenen isimler Güzide, Burcu, Büşra,  Berker, Mert, Rifat, Eray, Çağatay, Suna, Gamze, Sefa, Uğur idi. Bu hafta Eda elenen 13. isim oldu. Ayaz ise elenmekten son anda kurtularak yarışmaya devam etti.

08-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar