MasterChef Burak Kaya Oyuncu mu?

MasterChef Burak Kaya Oyuncu mu?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye'de her yıl yaşanılan kurgu iddiası bu sezon da yarışmacılardan Burak Kaya üzerinden yapılmaya başlandı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 5. Sezonunda da reytinglerde dizileri zorlamaya ve hatta onlardan daha iyi sonuçlar alarak ilk beş içinde olmayı başarıyor. Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan yarışma programı ile her sezon olduğu gibi bu sezonda yine iddialar ve söylentiler dinmek bilmiyor. Yarışmacıların cast ajanslarından seçildiğinden, yarışma içinde istenilen davranışların sergilendiğine, programın baştan sona kurgu olduğundan yarışmacıların söyleyeceklerinin önceden belirlendiğine kadar pek çok iddia her sezon olduğu gibi bu sezonda yaşanıyor. Her ne kadar zaman zaman kanal ta da yetkili kişilerce bu durum yalanlansa da iddialar dinmek bilmiyor. Bu sezon da bu iddialar yarışma Burak Kaya üzerinden devam ediyor. Oyuncunun daha önce bazı dizi ve reklamlarda yer aldığı ve programda da bu oyuncu kimliğiyle bulunduğu iddia ediliyor.

Burak Kaya Şov mu Yapıyor?

MasterChef Türkiye’nin başarılı yarışmacılarından Burak Kaya son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri. Yarışmacının son bölümlerde önce yarışmacı gamze ile yaşadığı polemik ve Gamze’ye söylediği “geri zekalı ve çakal” sözleri ve ardından geçen bölümlerde dokunulmazlığı alarak kendini eleme potasına göndermek istemesi ancak bunun kurallara aykırı olduğu için kabul edilmemesi ve bu durumu özellikle yarışmacılardan Fatma Nur’un şov olarak nitelendirmesi Burak Kaya’yı yoğun bir şekilde gündeme getirdi. Fatma Nur’un şov yapmakla suçladığı ve samimiyetsiz bulduğu bu davranış karşısında Burak Kaya ise kendini bilmiyordum diyerek savunmaya çalıştı ancak başta yarışmacılardan bazıları olmak üzere seyircilerin büyük kıs mı da bu duruma inanmadı ve oyuncunun bilerek böyle davrandığını iddia etti ve hatta bunun kurgu olduğu bazı internet haber sitelerinde yazıldı. Bir kez daha programın kurgu olduğu söylenirken iddialar Burak kaya üzerinde yoğunlaştı.

Burak Kaya Oyuncu mu ve Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

MasterChef Türkiye’de yarışan adaylardan biri olan Burak Kaya Turizm ve Otelcilik Lisesi mezunudur. Yüksek okulda da yine aynı bölümü okuyan Burak Kaya daha sonra meslek değiştirerek oyunculuk yapmaya ve setlerde yer almaya başlamıştır. Pek çok dizide yardımcı karakter olarak yer alırken özellikle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde pek çok bölüm ve sahnede yer alması, reklamlarda boy göstermesi oyuncunun asıl mesleğinin oyuncu olduğu ve yarışmada da bu kimliği ile yer aldığının iddia edilmesine sebep oldu. Her ne kadar bu durum oyuncu tarafından kabul edilmese de bu sezon da yine yarışmanın önceden planlanan çerçeve dahilinde işlendiğini gündeme getirdi.

16-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar