MasterChef Esra Tokelli Kimdir?

MasterChef Esra Tokelli Kimdir?
Tv 8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin heyecanla beklenen 16 kişilik kadrosu belli oldu. Türkiye nefesleri tuttu, kimler önlük giymeye hak kazanacak kimler elenecek?

Tv8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin büyük bir merak ve heyecanla beklenen 16 kişilik kadrosu belli oldu. Türkiye nefesleri tuttu, kimler önlük giymeye hak kazanacak kimler elenecek? Canlitv platformu olarak 16 kişilik takıma kalan başarılı yarışmacı Esra Tokelli kimdir diye araştırdık? İşte tüm detaylarıyla Esra Tokelli hakkında merak edilenler!

MasterChef Esra Tokelli Kimdir?

Ülkemizin yarışma kanalı Tv8 ekranlarında yarışmanın biri bitiyor, diğeri başlıyor. Son olarak Survivor 2020 Şampiyonu belli olduktan sonra hemen devreye giren ve fırtınalar estirmeye başlayan MasterChef Türkiye 2020 tüm seyirciler tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Üçüncü sezonuyla ekran yolculuğuna başladığı günden beri reytingleri zorlayan yarışmaya bu sezon 100 bini aşkın aday başvuruda bulundu. Dünyaca ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsünün jüri üyeliğini yaptığı yarışmada en iyi yemek yapan, en iyi teknik bilgiye sahip aday şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Adaylar son 16’ya kalmak için inanılmaz bir mücadele verdiler. İlk önce ön elemeyi geçen adaylar daha sonra üçlü finali yarıştılar. Son olarak 28 kişilik ekipten 16’ya kalmak için yarışan adaylar, yorucu ve heyecanlı geçen elemeler sonunda amaçlarına ulaştılar. 16 kişilik takım belirlenir belirlenmez yarışmanın asıl bölümüne geçildi. İlk 16’ya ilk kalan adaylardan Esra Tokelli ilkeli duruşuyla daha yarışmanın başından beridir seyircinin en çok merak ettiği yarışmacılardan biri olmayı başardı.

Masterchef Esra Tokelli nasıl yarıştı?

Her akşam milyonları ekrana bağlayan MasterChef Türkiye 2020, ana kadro yarışmacılarının oluşacağı final turunun ilk etabı sona erdi ve 8 yarışmacı belli oldu. Final turuna kalan Esra Tokelli dün akşam yaptığı yemek ile Masterchef ana kadroya seçilme hakkı elde etti. Mutfaktaki titizliği ve temiz çalışması ile yarışmanın favorilerinden gösterilen Esra 41 yaşında. Aşçı olarak yarışmaya İstanbul'dan katılan Esra Tokelli üzerinde MasterChef Esra Tokelli yazılı önlüğünü almak için var gücüyle gayret ediyor. İlk turda saray mutfağından Darüzziyafe Köftesi yapan Esra, bu yemekle şeflerden üç evet aldı ve rahatlıkla ilk turu geçti.

Final turuna nasıl çıktı?

Sırada üçlü düello vardı. Deniz Mutlu ve Veysel Yaşar ile karşılaşan Esra aşçı olmanın avantajını kullandı. Yarışmacılardan Fransız mutfağına ait bir tost olan Croque Madame ya da Croque Mösyö yapmaları istenince hemen kolları sıvadı ve 20 dakikalık süre içinde bu yemeği en iyi hazırlayan isim oldu. Canlitv olarak kendisini tebrik ediyor, MasterChef yolunda başarılar diliyoruz.

17-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar