Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu İlişkisi Bitti

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu İlişkisi Bitti
1,5 yıldır herkesin gözdesi olarak aşk yaşayan Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu çifti geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde ayrıldılar.

Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin çifti sürpriz bir şekilde başlayan aşklarını sürpriz bir şekilde bitirdiler. Çiftin Ayrılık sebepleri merak ediliyor.

Ezgi Hanıma Sorun

Çiftin ayrılık sonrası Ezgi Eyüboğlu, sosyal medya hesabından Oğulcan Engin ile olan tüm fotoğraflarını sildi. Oğulcan Engin sahibi olduğu mekân çıkışı ayrılık sorularına "Benim haberim yok, Ezgi Hanım'a sorun" dedi. Oğulcan Engin’de bir süre sonra fotoğrafları sosyal medya hesabından sildi.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu ayrılık kararlarına rağmen birbirlerini takip etmeye devam eden çift aralarındaki son ihtimalide ortadan kaldırdı.

Birbirlerini Takip Etmeyi Bıraktılar

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu karşılıklı olarak sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

2020 Şubat ayından itibaren gözde bir birliktelik yaşayıp, romantik paylaşımlar yapan ve dünya evine girmelerine kesin gözüyle bakılan Oğulcan ve Ezgi çiftinin birbirlerini silme noktasına getiren ayrılık nedenleri hayranları tarafından merak ediliyor.

Nasıl Başladı 

Ezgi Eyüboğlu, daha önce Kaan Yıldırım ile evliydi. Kaan ve Ezgi çifti evliliklerini 2019 yılında bitirdi. Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım’dan ayrılmasının ardından yalnız görüntülenmişti. Ezgi Eyüpoğlu, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile sürpriz bir şekilde anılmaya başladı.

Bayi Toplantısı Filmi galasın da ilk kez bir araya gelen Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu bir arada görüntülendiler. Yan yana görenler birbirine çok yakıştırdı. Aşk dedikoduları da hemen başlamıştı

Ezgi-Oğulcan çifti ilk birkaç ay ilişkilerini gizli yaşayarak itiraf etmemişlerdi. İlk hamle Ezgi Eyüboğlu'ndan gelerek Oğulcan Engin ile birlikte verdikleri ilk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Mayıs ayında birlikte yaptıkları Çeşme tatilinde çekilmişti. Bu paylaşıma Oğulcan Engin'den de kalpli yorum geldi. Böylece ikilinin aşkı herkese ilan edildi.

Medyaya verdikleri görüntülerden sonra Oğulca ve Ezgi çifti yakından takip ediliyordu. Bir zaman sonra Ezgi aileye katılınca ilişkinin boyut atladığı anlaşılmıştı ve evlilik dedikodularının başlanmasına sebep olmuştu. Seda Sayan ise müstakbel gelin adayının fotoğraflarına attığı yorumlar ile ilişkiyi desteklediği belli oluyordu.

Sürpriz bir şekilde başlayan büyülü aşklarıyla her fotoğrafta kendilerine hayran bırakan Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin çiftinden düğün tarihi bekleniyordu. Oğulcan ve Ezgi çiftinden üzücü haber geldi. Çiftin ayrılık haberi takipçilerini üzdü.

 

07-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar