MasterChef Türkiye 102. Bölüm İzle!

MasterChef Türkiye 102. Bölüm İzle!
MasterChef Türkiye 13. Hafta'nın ödül oyunu bu akşam oynanacak. Kaptanlar belli olsada herkesin bireysel yarışacağı ödül oyununda kazanan kim olacak?

MAsterChef Türkiye'de dün akşam 101. Bölüm dün akşam yayınlandı. Haftanın ilk kaptanlık oyunu yapıldı. Mantı yarışında kaptanlığı Barbaros kazandı. Karşısına Serhat'ı getiren Barbaros avantajlı başlayarak istediği takım arkadaşını aldı ve 5'e 4 takımlar halinde bu haftaya devam edeekler. Haftayı kimin galip kazanacağı merak edilirken, Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye 102. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 102. BÖLÜM ÖZETİ

Bu akşam yayınlanacak MasterChef Türkiye 102. Bölümde Yine bir ödül oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta ödül oyununu kazanarak haftaya veda eden Eda'nın ardından bu hafta oyunu kazanan kim olacak? Yarışmada ilk etapta takımlar yarışacak. Kasap Köfte ve Pilav, Kasşarlı köfte ve Piyaz, Akçaabat Köfte ve ayran ve birde kendş yaptıkları kendi tarifleri olan bir köffte tarifi yapacaklar. 

Takımlar köfteleri ızgarada pişirecekler. Büyük ödül olan 25.000 TL'ye sahip olmak için canla başla çalışan yarışmacılar, takım oyunun hemen ardından bireysel yarışacak ve ödülün sahibi olavaklar. Bu gece yarışmada en güzel performansı ve en lezzetli tabağı hazırlayan yarışmacının sahip olacağı ödül 17 Kasım Salı günü saat 20:00'da MasterChef Türkiye 102. Bölüm'de yayınlanacak. Sizde MasterChef Türkiye son bölüm izlemek ve detaylardan haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

İyi Seyirler. . . 

17-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar