MasterChef Türkiye 113. Bölüm İzle (3 Aralık Perşembe)

MasterChef Türkiye 113. Bölüm İzle (3 Aralık Perşembe)
MasterChef Türkiye 113. Bölüm İzle; 3 Aralık Perşembe günü yayınlanacak MasterChef Türkiye son bölüm dokunulmazlık oyunu ful Hd kalitesinde canlı izlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef Türkiye 113. Bölüm İzle. Türkiyenin en iyi gastronomi programlarından biri olan, TV8'in yayınladığı MasterChef Türkiye bu akşam yeni bölümü ile yayınlacak. İlgi ile takip edilen yarışma programında bu akşam çok özel bir gece, çok özel bir bölüm olacak. 3 Aralık Dünya Engelliler gününde engellerin sadece zihinde olduğunu anlatan harika bir bölüm ile yayında olacak. Yayın başlamadan hemen önce arama motorlarında 'MasterChef Türkiye 113. Bölüm ' ile dokunulmazlık oyunu gecesi yayınlanacak. Yarışmanın yeni bölümünü izleyebileceğiniz yayın linki hemen aşağıda mevcut.

Sizinde MasterChef Türkiyenin yeni bölümünü ful Hd kalitesinde canlı izlyebileceğiniz ve yeni bölümün tüm detyalarını içerein haberimizin ayrıntıları aşağıda. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 113.BÖLÜM İZLE - 3 ARALIK PERŞEMBE

Acun Medya tarafından İngiltere kökenli yarışma progmanından telifi alınarak ilk olarak 211 yılında Show tv'de, 2018'de TV8, 2019'da Tv8 yayınlandı ve 2020 sezonu halen Tv8'de devam etmekte. 2020 sezounua heyecanlı başlayan yarışmacılar aynı heyecan ve tutkuyla sürdürdükleri yarışma programında jüri üyeliğini, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yapmakta. Her hafta ilk gün kaptanlık ve avantaj oyunu, ikinci gün de ödül oyunu, üçüncü dördüncü ve beşinci günde dokunulmazlık ve son gün elenme formatı ile devam etmekte. Her hafta Pazartesi, Çarşamba,Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan MasterChef Türkiye 113. bölüm izle ile bu akşam saat 20:00'de tv8 ekranlarında olacak. 

MASTERCHEF TÜRKİYE SON BÖLÜM ÖZETİ

MasterChef Türkiyede bu akşam duygulu bir bölüm olacak. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebi ile haftanın ilk dokunulmazlık gecesinin takım yarışması  'Bağcılar Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda gerçekleşecek. Bölümde engellerin bedende değil toplumun zihninde olaması üzerine söyleşiler yayınlanırken, toplumun engelli kardeşlerimizin rahat yaşaması için uyulması gereken kuralları işlenirken geceye Mehmet Şef'in sinirli tavırları damga vuracak. 

Yarışmacılar bu akşam Patlıcanlı kroketler, döş etleri, çorba ve çeşit çeşit yemekler yapılacak. Yemekleri ise engelli milli takım yarışmacılarımız tadacak ve ilk bölüm olan takım yarışması gerçekleşecek. Yarılmanın devamı olan bireysel dokunulmazlık Tv8 stüdyolarında gerçekleşecek. 

 

03-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar