Masterchef Türkiye (18 Aralık 2022) kim elendi?

Masterchef Türkiye (18 Aralık 2022) kim elendi?
Tv 8 ekranlarının yarışması Masterchef Türkiye 18 Aralık 2022 günü elenen isim belli oldu. İşte Masterchef'e veda eden isim.

Tv 8 kanalının gözde programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'de heyecan dorukta. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği Masterchef Türkiye'de bu hafta da yarışmacılar tüm hünerlerini ortaya koydular. Peki bu hafta Masterchef Türkiye yarışmasına hangi isim veda etti? Masterchef Türkiye programında elenen isim belli oldu? İşte tüm detaylar...

Masterchef Türkiye (18 Aralık 2022) kim elendi?

Kırmızı ve Mavi takımların kıyasıya yarıştığı Masterchef Türkiye yarışmasında, yarışmacılar birincilik için kıyasıya yarışmaya devam ediyor. Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şefin tadımları ile büyük finale adım adım ilerleyen Masterchef Türkiye yarışmacıları eleme potasında tüm hünerlerini gösterdiler. Ancak bir yarışmacı elenerek Masterchef Türkiye'ye veda etti. Yarışmacı sayının da azalması ile birlikte heyecan her geçen hafta daha da artıyor. Peki Masterchef Türkiye 18 Aralık 2022 pazar günü hangi isim elendi? Hafta başından bu yana yapılan yarışmalarda yeterince başarılı olamayan Tolga, Ayaz, Görkem ve mavi takımdan bir isim daha eleme potasına gitmişti.

18 Aralık Pazar günü yayınlanan Masterchef Türkiye programında hangi ismin yarışmaya veda ettiğini hep birlikte öğreneceğiz.

Masterchef Türkiye 18 Aralık kim elendi?

18 Aralık Pazar günü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasında büyük bir özveri ile yemeklerini hazırlayan yarışmacılar, eleme gecesinde heyecanlı dakikalar geçirdi. Yapılan tadımların ardından puanlar verildi ve elenen isim belli. Şeflerin verdiği puanların ardından Burak, Görkem, Ayaz ve Tolga eleme gecesinin kazanaları olurken Yağız ise elenen isim oldu. Masterchef 2022 yarışmasının yedinci yarışmacısı olarak elenen isim Yağız oldu. Yaptığı bir hata ile eleme gecesinin kaybeden ismi olan Yağız, şeflerden aldığı olumlu mesajların ile duygusal anlar yaşadı. Şimdi ise yepyeni bir hafta da yeni yarışmalar ile Mastechef Türkiye'nin yayınlanmasını bekliyoruz. 

Masterchef Yağız kimdir?

Küçük yaşlardan beri mutfakta olan Yağız, üniversite öğrenimini aşçılık bölümü ile tamamladı. Uzun yıllardır aşçı olarak mesleğine devam etmektedir.

Masterchef Metin kimdir?

Masterchef Türkiye 2022 yarışmasının iddialı isimleri arasında yer alan Metin, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan yarışmacı Metin, katıldığı 2019 Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından bu yana aşçılık yapan Metin, 2015 yılından itibaren bir işletmede çalışmaktadır.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar