Şarkıcı Zeynep Bastik'in omurgası kırıldı

Şarkıcı Zeynep Bastik'in omurgası kırıldı
Son dönemin gözde şarkıcılarından gençlerin sevgilisi olan Zeynep Bastık’tan sevenlerine kötü haber geldi. Ünlü ismin omurgasının kırıldığı öğrenildi.

Son zamanlarda en gözde ve en çok konser veren şarkıcılardan biri olan ve özellikle genç kitlenin yoğun olarak dinlediği ve sosyal medyadan takip ettiği Zeynep Bastık’tan sevenlerine korkutan haber geldi. Şarkıları kadar yer aldığı dizi ve filmlerle de büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla konserlerine belli bir süre ara verdiğini bunun sebebinin de iki gün önce merdivenlerden düşmesi sonucu omurgasının kırılması olduğunu duyurdu. Omurgasının kırıldığı haberinin duyulması üzerine magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde bir anda gündem olan ünlü şarkıcının sevenleri bu haber üzerine oldukça korktu. Ünlü şarkıcı özellikle son zamanlarda aldığı konserlerle dikkat çekmişti. FIFA 2022 Dünya Kupasında da sahne alan ünlü şarkıcının yaşadığı bu olay üzerine konserlerinin iptal edildiği öğrenildi.

Acı Çekiyorum

Son zamanlarda özellikle gençlerin çok beğendiği ve zaman zaman da magazin basınında değişik haberlerle gündeme gelen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’tan üzücü haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “selam dostlar. Ben iki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir sürü konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da buna üzülüyorum. Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık Kimdir?

Son zamanların gözde şarkıcılarından Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir’de Cover grubu Jackpot ile profesyonel olarak sahnelere adım atan Zeynep Bastık pek çok sevilen şarkıya imza atmıştır. İlk olarak kişisel şarkısı olan Fırça’yı Murat Dalkılıç’ın desteği ile çıkarmıştır. Ünlü isim ayrıca Fikri Karayel, Harun Kolçak ve Ümit Sayın gibi şarkıcıların şarkılarını seslendirmiştir. Zeynep Bastık ayrıca, Sil Baştan, Adı Mutluluk, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Yasak Elma adlı dizilerde de rol almıştır.

17-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar