Çukur 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çukur 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 47. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 48. bölümünden ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 48. yeni bölüm fragmanı.

Show TV'de 47. bölümüyle ekranlara gelen Çukur dizisinin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İki sezondur pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımı olma özelliğini elinde bulunduran Çukur, heyecan dolu bir bölümle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmayı başardı. Peki Çukur 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı, başarılı oyuncuya Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş gibi başarılı oyuncuların eşlik ettiği Çukur dizisinin 48. bölüm fragmanına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 48. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin geçen hafta ekranlara gelen bölümünde Karakuzular, Çukur'daki ailelerin çocuklarını toplamıştı. Bunun üzerine çocukları karakuzuların elinden almak için girişimde bulunan Yamaç ve Cumali'nin girişimleri başarısız olmuştu.

Çukur'un bu hafta yayınlanan bölümünde, yine Çukur'u alma girişiminde bulunan Cumali ve Yamaç'ın planlarını Vartolu bozdu. Saadet'e ve bebeğine canlı ulaşabilmek için Çeto ve Mahsun'un ölmemesi gerektiğini bilen Vartolu, Medet ile yaptığı plan başarılı oldu. Öte yandan, Çeto ve Mahsun'u aranızda köstebek var diyerek uyarmaya gelen Vartolu, Ersoy'un sert tepkisiyle karşılaştı.

Çukur'un 47. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Ersoy'dan aldığı bilgiler doğrultusunda Çukur'u ele geçirebilmek için plan yapan Yamaç, yeni planından Cumali ve Vartolu'ya bahseder. Çeto ve Mahsun ölürse, Karakuzular'ın Saadet'e ve bebeğine zarar vermesinden korkan Saadettin, kusursuz işlemesi beklenen planı Medet'in de yardımıyla iptal eder.

Öte yandan Saadettin hakkında yeni bilgiler ele geçiren Aliço durumdan Yamaç'a bahseder. İpuçlarını birleştiren Yamaç, Aliço ile yeni bir plan yapar ve işlerin tam da düşündüğü gibi olduğunu görür. Saadettin, Yamaç'a bebeğinin olduğunu ve Saadet'in Karakuzuların elinde olduğunu itiraf eder.

17-12-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler