Erkenci Kuş yayın tarihi yine değişti!

Erkenci Kuş yayın tarihi yine değişti!
Yayın hayatına salı günü başlayan Erkenci Kuş dizisi, yeni sezonda Cumartesi gününe alınmıştı. Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihi yine değişti! Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman?

Star TV’de yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan, yeni sezonun en çok izlenen ve konuşulan yapımları arasında yer alan Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihi değiştirildi. Başrolünde Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı ekranların en sevilen romantik komedi dizisi ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Ekran macerasına Star TV’de Salı günleri başlayan, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başlamasıyla birlikte yayın tarihi Cumartesi gününe alınan Erkenci Kuş dizisi için bir flaş karar daha verildi.

ERKENCİ KUŞ YAYIN TARİHİ NEDEN DEĞİŞTİRİLDİ?

Erkenci Kuş ilk bölümüyle 28 Haziran 2018 Salı tarihinde başlamış, reytinglerde yakaladığı başarının ardından kanaldan yeni sezon onayı almıştı. Star TV'de salı günleri seyirciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezona başlamasıyla birlikte yayın tarihi Cumartesi günü olarak değiştirilen Erkenci Kuş'un yayın tarihi bir kez daha değişiyor!

Uzun zamandır Cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı olmayı başaran Erkenci Kuş, Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo-Can'ın karşısında kan kaybetmeye başlamıştı.

Star TV, Erkenci Kuş dizisini, geçen hafta final yapan Ufak Tefek Cinayetler'in yerine almaya karar verdi. Dizi bu haftadan itibaren artık Salı akşamları ekranlara gelecek.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem ve Can'ın arasını bozmaya çalışan Aylin ikilinin aralarını bozmak için yeni hamleler yapar. Aylin, Sanem ve Can'ın gizli çekilmiş samimi fotoğraflarını basına sızdırır ve bu hamleyle ikilinin aralarının bozulacağına inanmaktadır. Sanem ve Can'ın basında yer alan aşk haberleri ajansda bomba etkisi yaratır. Öte yandan, haberleri ailesinin görmesinden korkan Sanem, olanları ailesinden gizlemeye çalışsa bile, Mevkıbe ve Nihat olanlardan çoktan haberdar olmuştur.

Bunun üzerine ailesinin de tepkisiye karşı karşıya kalan Sanem, ilişkisinin daha fazla yıpranmaması adına ajanstan ayrılma kararı alır, ancak bu karara Can izin vermez. Olanlar karşısında ilişkisine büyük bir ciddiyetle sahip çıkan Can'ın tutumu, hem Sanem'i hem de çevresindekileri şaşırtır. Aylin'in hazırladığı plan Sanem'in hayatını doğrudan etkilemiş olsa bile, ikilinin aralarını bozmak için yeterli olamayacaktır.

19-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar