Masterchef Türkiye 2. sezon tarihi belli oldu!

Masterchef Türkiye 2. sezon tarihi belli oldu!
TV 8'in en başarılı yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye 2. sezon ne zaman başlayacak? Masterchef Türkiye'nin yeni jürisinde kimler var?

TV 8’in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef’in 2. Sezonunun ne zaman başlayacağı merakla bekleniyordu. MasterChef’in yayın tarihini bekleyenlere sonunda müjde geldi. MacterChef Türkiye yemek yarışmasının 2. Sezon tanıtımı TV 8 ekranlarında dönmeye başladı. Yeni sezonda MasterChef’in jüri koltuğunda kimler var? Masterchef Türkiye yayın saati ne zaman? Masterchef Türkiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Merak edilen bütün bu soruların cevabı haberimizin ayrıntılarında…

MasterChef Türkiye 2. Sezon ne zaman başlayacak?

Masterchef TV8 izleyicileri için oldukça önemli bir yarışma. O kadar ki program ilk başladığında bu kadar reyting alması bile beklenmiyordu. MasterChef bilhassa farklı jüri yapısıyla seyirciden olumlu tepkiler aldı. Böylece TV 8 için 2. sezon kararı almak zor olmadı. Yeni başlayan tanıtımlara göre MasterChef Türkiye’nin 2. Sezonu 18 Ağustos Pazar günü başlayacak. Bu tarihe bakılırsa TV 8 MasterChef’ten ilk sezondan daha büyük bir başarı bekliyor. Yayın tarihi olarak seçilen 18 Ağustos normal sezonun başlamasından neredeyse 2 hafta önce. Yarışmanın diğer projeler başlamadan seyirci üzerinde etki bırakması için yapılan bu programlamanın başarı getirmesi aşikar.

MasterChef Türkiye 2. Sezon jüri üyeleri kimler olacak?

MasterChef Türkiye 2. Sezonunun belli olmasından sonra TV 8 izleyicilerinin en çok merak ettiği diğer bir konu da jüri üyelerinin kimler olacağı. Evet, Masterchef Türkiye 2. Sezonda jüride değişiklik var. Bizzat Acun Ilıcalı jüri değişikliğini sosyal medyadan videoyla duyurmuştu. Hazer Armani artık yeni sezonda MasterChef Türkiye’de yer almayacak. Bu da Hazer Armani sevenlerini oldukça üzmüş durumda. Hazer Armani’nin yerine MasterChef Türkiye 2. Sezonda jüri olarak İtalyan Şef Danilo Zanna dahil oldu. Yayınlanan videoda Danilo Zanna’nın görüntüleri yer alıyor.  

MasterChef Türkiye Jüri üyeleri kimler?

Bazı yarışmalarda yarışmacılardan daha çok jüri ilgi çeker. TV 8 yarışması Masterchef Türkiye’de de durum aynen böyle. İzleyici tamamen jüri odaklı düşünüyor. Dünyaca tanınmış meşhur şefler arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya, Soner Sivrioğlu ve İtalyan Şef Danilo Zanna yarışmada Jüri olarak yer alacak. Bilhassa Danilo Zanna çokça merak ediliyor.

Üç özel jüri üyesi de bu yıl yarışmacılara engin bilgilerini aktaracaklar. Yarışmada sezon sonunda jüri üyeleri kendi takımlarından bir yarışmacıyı şampiyon yapmaya çalışacaklar.   

MasterChef Türkiye 2. Sezonu canli tv üzerinden de izleyebilirsiniz.

10-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar