MasterChef Türkiye 2021’in Ana Kadrosunun İlk Yarışmacısı Belli Oldu

MasterChef Türkiye 2021’in Ana Kadrosunun İlk Yarışmacısı Belli Oldu
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve artık klasik haline gelen MasterChef Türkiye'nin 2021 yılının ana kadrosunun ilk yarışmacısı Fatma Polat oldu.

Tv 8 ekranlarının atık klasik programlarından biri haline gelen ve her sezon seyirci tarafından beğenilerek ve heyecanla seyredilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 bu sezonda heyecanlı ve hızlı başladı. Yüzlerce aday arasından yarışma için çağrılan yarışmacılar en başarılı oldukları yemekleri ve hünerlerini jüriyi etkilemek ve yarışmada aday olabilmek için sergiledi. İlk turun ardından yemekleri beğenilen adaylar üçlü eleme turlarına kaldı ve son olarak da ana kadroya girebilmek için son aşama olan final turuna kaldılar. Her aşamada azalarak gelen adaylar en sonunda dün itibari ile final turunda yarışmaya başladılar ve final turunun ilk bölümünün sonunda ana kadroya giren ve MasterChef Türkiye 2021’in ilk yarışmacısı olmaya hak kazanan aday belli oldu. 16 kişilik ana takıma giren ilk aday Fatma Polat oldu.

MasterChef Türkiye 2021’in İlk Yarışmacısı Fatma Polat

MasterChef Türkiye 2021’in bu sezonu da yine kıran kırana ve heyecanlı geçiyor. Yarışmacılar MasterChef Türkiye 2021’in ana kadrosuna girebilmek için tam anlamıyla ter döküyorlar. Birbirinden iddialı yarışmacılar 16 kişilik ana kadroya girebilmek için son final turuna kadar geldiler. İlk turda bireysel olarak yarışan Fatma Polat burada kayınvalidesinden öğrendiği Yumurtalı Köfte ile jüri üyelerinden tam not alarak üçlü elemelere kaldı. Üçlü elemelerde Begüm Mıçı ve Yusuf Altuntaş ile yarışan Fatma Polat jürinin verdiği yemek olan deniz mahsulü pilakiyi diğer rakiplerinden daha iyi hazırlayarak final turuna kaldı. Son olarak dün akşam gerçekleştirilen final turunda 16 aday arasından verilen yemek olan Testi kebabını yaparak ilk beşe kalmayı başardı. Fatma Polat son olarak beş adayla birlikte 16 kişilik ana kadroya girebilmek için yarıştı ve verilen kirazlardan en yaratıcı yemeği yaparak rakiplerini geride bıraktı ve MasterChef Türkiye 2021’inana kadrosuna girmeyi hak kazanan ilk yarışmacı oldu.

Fatma Polat Kimdir?

MasterChef Türkiye 2021’in ilk yarışmacısı olan Fatma Polat aslen Sivaslı olup İstanbul’da yaşamaktadır. Üç çocuk annesi olan Fatma Polat halen üniversitede psikoloji ve sosyoloji okumaktadır. Aynı zamanda aile danışmanlığı yapan Fatma Polat boksla ilgilenmektedir. Yemek konusunda herhangi bir profesyonel eğitimi bulunmayan Fatma Polat jüri üyelerinin takdirini kazanmıştır ve yarışmanın iddialı adaylarından biridir.

02-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar