1 Ağustos Pazar reyting sonuçları

1 Ağustos Pazar Reyting Sonuçları
1 Ağustos Pazar reyting sonuçları belli oldu. Total, AB ve ABC reyting kategorilerinde dünün en çok izleneni hangi yapım oldu?

1 Ağustos Pazar reyting sonuçları Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından açıklandı. Yayımlanan verilerle birlikte dün ekrana gelen tüm televizyon yapımlarının izlenme istatistikleri ortaya çıkmış oldu. Dün hangi kanalda hangi dizi ve program yayınlandı? Yayınlanan programlar reyting kategorilerinde hangi sırada yer aldı? Dünün reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

PAZAR GÜNÜ HANGİ DİZİLER YAYINLANDI?

Dünün en çok merak edilen konularından biri de Pazar dizileri oldu. Cuma akşamı Fox Tv'de Aşk Mantık İntikam, Kanal 7'de ise Yemin ve Elif dizileri izleyiciyle buluştu. Peki izleyicinin tercihi hangi yapım oldu? İşte dünün reytingleri.

1 AĞUSTOS CUMA REYTİNGLERİ

Total kategorisinde günün en çok izleneni, tv8'de yayınlanan yemek yarışma programı 'MasterChef Türkiye' oldu. Fox Ana Haber Hafta sonu listenin ikinci sırasında yer alırken Kanal D'de yayınlanan yabancı sinema filmi 'Ip Man 4 Final) üçüncü sırada yer aldı. 'Show Ana Haber' günü dördüncü sırada tamamlayan program olurken, günün tek yeni bölümüyle yayınlanan dizisi 'Baş Belası' beşinci sırada yer aldı.

TOTAL İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

SIRA PROGRAM KANAL
1 MASTERCHEF TÜRKİYE TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV
3 IP MAN 4 FİNAL (YABANCI SİNEMA) KANAL D
4 SHOW ANA HABER SHOW TV
5 BAŞ BELASI ATV
6 IP MAN 4 FİNAL TEKRAR (YABANCI SİNEMA) KANAL D
7 HAVA DURUMU KANAL D
8 KANAL D ANA HABER KANAL D
9 HABER ÖNÜ SHOW TV
10 ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM (TÜRK SİNEMASI) STAR TV

AB kategorisinde listenin ilk iki sırası sabit kaldı. 'MasterChef Türkiye' birinci, 'Fox Ana Haber Hafta Sonu' ikinci sırada yer aldı. Atv'nin sevilen dizisi AB sıralamasında daha yüksek izlenme oranı elde ederek günü üçüncü sırada tamamlamayı başardı. 'Show Ana Haber' günü dördüncü sırada tamamlarken, yine aynı kanalda yayınlanan yabancı sinema filmi 'Merkezi İstihbarat' günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

AB İLK 10 REYTİNG SIRALAMASI

SIRA PROGRAM KANAL
1 MASTERCHEF TÜRKİYE TV8
2 FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV
3 BAŞ BELASI ATV
4 SHOW ANA HABER SHOW TV
5 MERKEZİ İSTİHBARAT (YABANCI SİNEMA) SHOW TV
6 HABER ÖNÜ SHOW TV
7 JAPON İŞİ (TÜRK SİNEMASI) SHOW TV
8 IP MAN 4 FİNAL (YABANCI SİNEMA) KANAL D
9 TOKYO 2020 ATLETIZM TRT SPOR
10 SEN ÇAL KAPIMI (TEKRAR) FOX TV

Not: TİAK tarafından alınan karar doğrultusunda reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program sırasını yayınlayamıyoruz.

02-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar