Masterchef Türkiye Yeni Sezonuyla Tv 8’de Başlıyor!

Masterchef Türkiye Yeni Sezonuyla Tv 8’de Başlıyor!
Tv 8'in başarılı programı Masterchef Türkiye 2. sezonuyla seyirciye merhaba demeye hazırlanıyor. Masterchef Türkiye yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar!

Tv 8 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bir anda seyircinin en çok seyrettiği programlar arasına giren Masterchef Türkiye yeni yayın döneminde de kanalın iddialı yapımlarından olacak. Yemek yarışma programlarına getirdiği değişik formatla bir anda seyirci tarafından merakla seyredilmeye başlayan program rekabetçi tarzı, eğlenceli ve ekip ruhunu ön plana çıkaran yaklaşımıyla farkını ortaya koymayı başardı. Tv 8’in başarılı yapımları arasına girmeyi başaran programın benzerleri de farklı kanallarda yapılmaya başlansa da Masterchef Türkiye gibi olmadı ve seyirci tarafından çok fazla sevilmedi. Her hafta bir yarışmacının elendiği ve sezon sonunda sadece bir yarışmacının büyük ödüle ulaştığı yarışma programı kendine güvenen yarışmacılarla bu sezonda yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlandı. Yeni yayın dönemine Pazar günü merhaba diyecek yarışmayı seyirci de sabırsızlıkla bekliyor.

Masterchef Türkiye Başlıyor!

Tv 8 tarafından hazırlanan ve ekranların en rekabetçi, en çekişmeli, en heyecanlı ve en lezzetli yarışma programı Masterchef Türkiye yeni yayın dönemine Pazar günü yayınlanacak bölümüyle merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezon Tv 8 ekranlarının en başarılı yapımlarından olan program bu sezonda yenilenmiş jüri üyeleri ve birbirinden hırslı ve iddialı yarışmacılarıyla yeni sezona hazır. Seyircinin de merakla beklediği yarışma programı Tv 8 ekranlarında 18 Ağustos Pazar akşamı yayınlanacak bölümüyle başlıyor. Bu sezon Masterchef Türkiye yarışmacıları arasında geçtiğimiz sezon Yemekteyiz Programına katılan iki yarışmacı da yer alarak büyük bir sürpriz yaptılar. Yemekteyiz programında yarışan Sinan Kabaktaş ile Yasin Obuz’da bu sezon Masterchef Türkiye’de birinci olabilmek için ter dökecek.

Masterchef Türkiye Jüri Üyeleri Kimler?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’de yarışmacılar kadar jüri üyeleri de seyircinin merakla ve heyecanla seyrettikleri arasında yer alıyor. Yarışmacılar için jüri üyelerinin yapacağı yorumlar seyircinin en çok merak ettiği konular arasında. Masterchef’in jüri üyeleri arasında bu sezon farklı bir isim dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Jüri üyeleri arasında yer alan Hazer Amani’nin yerine bu sezon jüri üyeliği koltuğunda İtalyan asıllı Danilo Zanna oturacak. Masterchef Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle Pazar günü Tv 8 ekranlarında.

Danilo Zanna Kimdir?

İtalyan doğumlu Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı. İtalya’da gastronomi okudu. Türkiye’ye yerleşip kendi restoranını açtı. Çeşitli tv programlarında şeflik yapmaya başladı. Tematik bir tv kanalında kendi yemek programını hazırlayan Zanna İstanbul Culinary Enstitü’de İtalyan yemekleri workshopları hazırladı ve gastronomi öğrencilerine danışmanlık yaptı.

16-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar