MasterChef Türkiye’de 2019 finalistleri belli oldu!

MasterChef  Türkiye’de 2019 finalistleri belli oldu!
Masterchef Türkiye 2019'da finale kim kaldı? Ekranlara gelen son bölümde MasterChef'te kim elendi, hangi isimler finalist oldu?

TV8'in heyecan dolu yarışması MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde elenen isim ve finale kalan yarışmacılar kim oldu? Finali merakla bekleyen izleyiciler “MasterChef’ten kim elendi?” sorusunu araştırmaya başladı. Bu soruların yanıtı yapılan son puanların ardından belli oldu. Peki, MasterChef  Türkiye’de 2019 finalistleri kim oldu? MasterChef’te finale kim kaldı, kim gitti?

MasterChef  Türkiye’de kim elendi?

MasterChef Türkiye’de yarı final heyecanı sona erdikten sonra hem izleyiciyi hemde yarışmacıları final heyecanı sardı. MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde oynanan oyunun ardından yarışmaya veda eden isim belli oldu. Bir ismin daha yarışmaya veda etmesi ile birlikte finalde yarışacak başarılı isimler belli oldu. Yarı finalde ter döken Alican, Cemre ve Güzide'nin aldığı puanlar ardından elenen isim belli oldu. Üçüncü oyun sonunda puanlamalarını tamamlayan jüri üyeleri Cemre’ye toplamda 69, Alican’a 66 ve Güzide’ye 54 puan verdiler. Bu sonuçlarla birlikte MasterChef Türkiye’den elenen isim Güzide oldu. 

MasterChef final ne zaman?

Finale saatler kala zorlu rakipleri Güzide’yi elemeyi başaran Cemre ve Alican gecenin finalist isimleri oldu. Büyük bir mücadelenin yaşandığı 4 ayın sonunda tüm rakiplerini eleyerek finale çıkan isimlerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Final haftasına kalan Cemre, Alican, Ekin ve Güzide'nin zorlu mücadelesinin ardından oynanan oyunlar sonrası elenen ilk isim Ekin oldu. Başarılı yarışmacılar daha sonra oynadıklarının oyunun ardından Ekin'den sonra ikinci elenen isim Güzide oldu. Finale kalan Alican ve Cemre 29 Aralık 2019 Pazar günü TV8 ekranlarında canlı yayınlanacak olan bölümde Cemre ve Alican büyük ödülün sahibi olmak için yarışacaklar. 

MasterChef Büyük Ödül Ne Kadar?

Televizyon dünyasının en merak ve heyecanla izlenen yarışması Masterchef Türkiye'de geçen yıl ki büyük ödül 100 bin lira olarak belirlenmişti. Fakat 2019 yılında finalist olan yarışmacıya verilecek ödül için henüz bir rakam açıklanmış yada belirlenmş değil. Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın geçen sene ki gibi bu sene de 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti. Bakalım MasterChef Türkiye 2019'u kim kazanacak?

29-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler