MasterChef Türkiye’de Bu Sefer Ünlüler Yarışacak

MasterChef Türkiye’de Bu Sefer Ünlüler Yarışacak
Kubat, Kadir Çöpdemir, Murat Karahan, Burcu Kara, Fırat Aydınus, Hande Subaşı, Fulya Zenginer, Furkan Dede gibi isimlerin yarışacağı MasterChef Türkiye TV8 'de

MasterChef Türkiye ‘de bu sefer ünlüler yarışacak. Rekabet dolu, heyecanlı ve eğlenceli MasterChef Türkiye Ünlüler programı 13 Ocak Cuma ve 14 Ocak Cumartesi  saat 20.00 ‘de TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye’de Bu Sefer Ünlüler Yarışacak

Mahmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler bu sefer Kubat, Kadir Çöpdemir, Murat Karahan, Burcu Kara, Fırat Aydınus, Hande Subaşı, Fulya Zenginer, Saadet Özsırkıntı, Furkan Dede, Murat Kosova, Danla Bilic, Cemalcan, Tanem Sivar, Nez, Merve Oflaz, Begüm Öner  ve Ceyhun Fersoy gibi birçok ünlü ismi ağırlayıp yarıştıracaklar.

Yarışma formatı değişmeyecek. Yine kırmızı ve mavi takımlar oluşacak. Kıyasıya, eğlenceli bir maraton izleyicileri bekliyor olacak.

MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

21 Ocak 1974 yılında dünyaya gelen Mehmet Şef, Boluludur. Ünlü isim Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan'da gastronomi ve mutfak koordinatörlüğü yapmış ve yılında İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim görmüştür. 008'de Almanya'da dört yılda bir yapılan IKA/Olympiade der Köche A kategorisinde dünya üçüncüsü olan Mehmet Yalçınkaya, “Fusion Mutfak” akımını ülkemizde ilk uygulayan şeflerden biridir. 2012'de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi olan Yalçınkaya 2018 yılından beri TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971 yılında dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya’ya gitmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuş, daha sonra master yapmıştır. Somer Sivrioğlu’nun Aslı Sencer Sivrioğlu ile evliliğinden bir oğlu, bir de kızı vardır. İkizler burcudur. Fenerbahçe taraftarıdır.

Bir dönem Lezzet Yolculuğu isimli bir radyo programını sunmuş, ayrıca köşe yazarlığı yapmıştır. Geçmişten günümüze, en iyi restaurant, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü gibi çok dalda ödül sahibi olmuştur. Efendy isimli restaurant’ı Sydney’de en iyi restaurantlar arasında yer almaktadır.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Şef Danilo Zanna Nisan 1982 doğumlu. İtalya'nın Prato kentinde dünyaya geldi. Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sundu. Bir erkek çocuk sahibi olan ünlü şef bir dönem ATV ekranlarında yer alan Elin Oğlu programında da izleyici karşısına çıktı. Görümce isimli sinema filmde rol alan Danilo Zanna, Masterchef 2019-2020 sezondan beri  jüri üyeleri arasında yer aldı.

13-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar