Masterchef Türkiye'de büyük değişiklik! Artık Perşembe akşamları da yayınlanacak

 Masterchef Türkiye'de büyük değişiklik! Artık Perşembe akşamları da yayınlanacak
Televizyon dünyasının en sevilen yemek yarışmaları arasında ilk sırada yer alan Masterchef Türkiye'de yeni bir değişiklik yapıldı. MasterChef artık o günlerde yayınlanacak..

MasterChef Türkiye'de izleyicisini sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı. Yemek yarışmaları arasında büyük merak ve ilgi ile izlenen her yeni bölümünde kıyasıya bir mücadele yaşanan MasterChef Türkiye, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinin yanı sıra Perşembe günleri de yayınlanacak. İşte en sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye hakkında alınan o kararın detayları..

MASTERCHEF TÜRKİYE PERŞEMBE GÜNLERİ DE YAYINLANACAK!

Birbirinden başarılı üç şefin jüri üyeliğini yaptığı yemek yarışması her hafta yayınlanan yeni bölümleri ile izleyicisini ekran başına kilitliyor. 11 yarışmacının kan ter içerisinde yarıştığı yarışmada yeni bir gelişme yaşandı. MasterChef Türkiye yarışması için alınan bu karar, izleyicinin çok hoşuna gidecek. Yapımcılığını Bloom Medya'nın, jüri üyeliğini ise Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği yarışma bu haftadan itibaren yepyeni bir formata bürünüyor. Acun Ilıcalı'nın koordinatörlüğünde Türkiye televizyonlarına taşınan MasterChef Türkiye yarışması yemek programları arasında en sevilen olarak ilk sırada yerini alıyor. Yeni bölümlerini heyecanla bekleyen izleyiciler daha yarışma başlama saati gelmeden ekranları başına geçiyor. Pazartesi,  Salı ve Çarşamba akşamları saat 20.00'de TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşan MasterChef Türkiye yarışması artık Perşembe günleri de ekranlara gelecek. MasterChef Türkiye yarışmasının Perşembe günleri de ekrana geliyor olması izleyiciyi çok memnun etse de yarışmacıları çok yoğun bir tempo bekliyor.

Artık haftanın dört günü yayınlanacak olan yarışma TV8 ekranlarını reytinglerde nasıl bir sıraya koyacak merak konusu. MasterChef Türkiye yarışmasının yanı sıra yeni sezonu ile izleyicisine Merhaba diyen O Ses Türkiye yarışması da en çok izlenenler arasında yerini alıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan MasterChef Türkiye yarışmacıları ile de büyük beğeni toplamakta. MasterChef Türkiye yarışmasına geçtiğimiz hafta dahil olan Yekaterina Sungur büyük merak uyandırdı. MasterChef Türkiye 25. bölümde yarışmacı Bahri'nin elenmesinin ardından yarışmaya katılan Yekaterina Sungur, 12.12.1990 tarihinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ da dünyaya gelmiştir. Evlendikten sonra Türkiye’de “Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler” bölümünde lisans eğitimimi tamamlamıştır. Rusça, Türkçe ve İngilizce dillerini ileri düzeyde bilmektedir. Timur ve Alparslan isimlerinde biri 6 diğeri 2 yaşında olmak üzere iki çocuğu vardır.

11-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar