MasterChef Türkiye’de İddialı İsim Elendi

MasterChef Türkiye’de İddialı İsim Elendi
Tv 8 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’den iddialı bir isim daha elendi.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon dördüncü sezonu olan başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye 2021 bu sezonda yine heyecanla ve kıran kırana geçiyor. Seyircinin de büyük ilgisini çeken ve her bölüm reytinglerde kanalın yüzünü güldüren MasterChef Türkiye yarışmacıları elenmemek ve yarışmayı birincilikle bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Birbirinden iddialı yarışmacıların katıldığı MasterChef Türkiye 2021 bu sezon yarışmanın henüz başlarında iddialı isimlerin elenmesiyle seyirciyi şoke etti. Birbirinden iddialı isimlerin elenmesine ise son olarak başarılı ve yetenekli yarışmacı Mustafa’da katıldı. Fatma Polat, İbrahim Cingözler, Tunahan Ak, Şükrü Özsarı ve Hamza Mercimek gibi iddialı isimlerin elendiği yarışmadan son olarak Mustafa Ozan’da elendi.

MasterChef Türkiye 2021’de Elenen İsim Belli Oldu

Tv 8 ekranlarının sevilen ve reyting rekorları kıran başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’de bir isim daha elendi. Yarışmanın birbirinden iddialı yarışmacıları arasında yer alan başarılı yarışmacı Mustafa Ozan 10 Ekim Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde elenen isim oldu. Kırmızı Takımın tamamına yakının eleme potasına gittiği ve birbiriyle elenmemek için yarıştığı akşamda adaylar arasında Kaptan Mustafa, Azize, Pelin, Dilara, Burcu ve Tahsin elenmemek için yarıştı. Kırmızı takımın kaptanlığını da yapan Mustafa bu hafta yarışmalardan 3 – 0 gibi bir skorla büyük bir mağlubiyet almış ve takımından kendisi dahil 6 kişi potaya girmişti. Yapılan yarışmada ise eleme potasından ilk önce Tahsin, Azize ve Burcu çıktı. Son üçe kalan Mustafa, Dilara ve Pelin arasında ise kıran kırana bir yarışma yaşandı.

Mustafa Bu Sefer Kurtulamadı

Daha önce de pek çok kez eleme potasına giren ve hatta son haftalarda son ikiye kalarak son anda kurtulan Mustafa Ozan bu hafta yaşanan eleme gecesinde ne yazık ki istediği gibi bir tabak çıkaramadı ve her seferinde kurtulduğu eleme potasından bu sefer kurtulamadı ve yarışmaya veda etti. Son ikiye Dilara ile birlikte kalan Mustafa yapılan yarışmadan ne yazık ki Mustafa Dilara karşısında daha az başarılı bir tabak çıkartarak yarışmaya veda etti. Böylece yarışmanın başarılı ve iddialı adaylarından biri daha elenmiş oldu.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar