Tamer Karadağlı Sessizliğini Bozdu

Tamer Karadağlı Sessizliğini Bozdu
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşananlardan sonra konuşulanlar üzerine Tamer Karadağlı ilk kez konuştu.

Magazin basınında son bir haftadır Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın konuşuluyor. Bilindiği gibi 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Nihal Yalçın’ın ödülünü usta oyuncu Tamer Karadağlı vermişti. Ödül anında Nihal Yalçın’ın konuşmasını kestiği iddia edilen Tamer Karadağlı Nihal Yalçın’a ödülü konuşmasını yaparken uzatmıştı. Bunun üzerine en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın “artık sus mu diyorsunuz” diyerek ödülü almıştı. Ayrıca Nihal Yyalçın’ın konuşmasını yaptığı sırada usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın arkadan mimikleriyle hareketler yaptığı iddia edilmişti. Tüm bu gelişmeler üzerine magazin basınında ve sosyal medyada Tamer Karadağlı adeta linç edilmeye başlanmış ve Nihal Yalçın’a haksızlık yapıldığı iddia edilmişti. Son bir haftadır süren tartışma üzerine usta oyuncu Tamer Karadağlı sonunda bir açıklama yaptı ve konuyla ilgili konuştu.

Tamer Karadağlı Konuştu

58. Film Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın’a ödül verildiği sırada yaşananlar üzerine pek çok yorum yapıldı. Konuyla ilgili Tamer Karadağlı adeta linç edildi ancak usta oyuncu bunlara cevap vermedi. Ta ki bu güne kadar. Usta oyuncu bugün bir programda kendisi için konuşulanlara cevap verdi. Tamer Karadağlı yaşanan olayla ilgili olarak “hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana sus mu diyorsun dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın, onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Ben bu kadar ciddiye almadım olanları. Hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması hoşuma gitmedi. Nihal Yalçın’ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Sevdiğim bir oyuncu kendisi” ifadelerini kullandı.

Pişman Oldum

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ayrıca 58. Antalya Altın Portakal Film festivaline gitmesiyle ilgili olarak da konuştu. Katıldığı programda usta oyuncu “bana söylenen şey bu festivalin sanatla alakasının olmadığı sadece politik olması. Gittiğime de pişman oldum. Kimin neyi savunduğu hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Burada sanattan bahsedildiği için ben sorgulamadan gittim” ifadelerini kullandı.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar