Kibariye kuaför parasını ödemedi iddiası

Kibariye kuaför parasını ödemedi iddiası
Ünlü şarkıcı Kibariye saçlarını yaptırdıktan sonra kuaför parasını ödemeden gitti iddiası. Kuaför yaşananları anlattı. Kibariye'nin eşi bakın ne teklif etti?

Ünlü oyuncu Kibariye ve eşi hakkında şok suçlama. Ünlü şarkıcı Kibariye geçen hafta perşembe günü gittiği kuaförde saçını yaptırdı ama ücretini ödemedi. Kibariye kaynak saç yaptırdığı kuaförde yaklaşık 3 saat kaldı. Kibariye'nin saçına yaptırdığı işlemler 4 bin 200 lira tuttu. Kuaförün iddiasına göre Kibariye aldığı hizmetin karşılığı olan 4 bin 200 lirayı ödemeden gitti. Ödeme için Kibariye'nin danışmanı ile iletişime geçen dükkan sahibine Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'tan farklı bir teklif yapıldı.

Kibariye ve eşinden kuaföre şok

Kibariye ve eşinin adı bu kez çok farklı bir olayla anılıyor. Saçlarına kaynak yaptıran Kibariye parasını ödemeden kuaförden ayrıldı. Verdiği hizmetin karşılığını almak için iletişime geçmeye çalışan kuaför işletmesinin sahibi Kiraz Kıran'ın telefonları ise engellendi. İddiaya göre işletme sahibi ödeme yapılması için Kibariye'nin danışmanını aradı. Bu sırada araya Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık girdi. Küçükbalçık ödeme yapmayacaklarını söyledi ve işletme sahibinin telefonunu engelledi. Bunun üzerine harekete geçen Kiraz Kıran'a Küçükbalçık spomsorluk teklif etti. Teklifi kabul etmeyen Kiraz Kıran ise yaşananlara çok şaşırdıklarını belirtti.

Önden ödeme talep etmedik

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık'ın kuaför parasını ödememesi haberlere konu oldu. İşletme sahibi Kiraz Kıran yaşananları gazetecilere anlattı. "Keşke böyle olmasaydı" diyen Kiraz Kıran, "Kibariye Hanım dükkanımıza geldi. Kaynak saç işlemi yaptık. Normal müşteriden parayı önceden talep ediyoruz. Kibariye Hanımı görünce dükkanımıza dünya starı geldi diye düşündük. Önden ödeme talep etmedik. O da işlem sonunda tutan 4 bin 200 liralık borcunu ödemeden çıkarak gitti" dedi.

Telefonu suratıma kapattı

Kibariye'nin kuaförden ayrıldıktan sonra harakete geçtiklerini belirten Kıran, "Menajeri ile iletişime geçtik. Bizden IBAN numarası istediler, gönderdik. Elimize para geçmeyince bu sefer eşi Ali Bey’i aradık. Kendisi bize sponsor olmamızı teklif etti. Biz de bu teklifi kabul etmeyince bu parayı ödemeyeceklerini söyleyip telefonu suratıma kapattı. Halbuki biz Kibariye Hanımı görünce rahatsız olmasın diye dükkanı müşteriye kapatmıştık. Tüm personelimiz onunla ilgileniyordu. Keşke böyle olmasaydı" şeklinde konuştu.

11-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar