Masterchef Türkiye'de kim elendi? (3 Eylül Salı)

Masterchef Türkiye'de kim elendi? (3 Eylül Salı)
Tv 8 kanalının sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye'de eleme heyecanı başladı. Peki bu hafta Masterchef Türkiye'de hangi isim elendi?

Tv 8 ekranlarının başarılı yarışma programı Masterchef Türkiye'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yarıştığı Masterchef Türkiye programında bu hafta eleme heyecanı başlamış oldu. Masterchef Türkiye'de ilk eleme adayları açıklandı. Masterchef Türkiye'ye ilk veda edecek kişi ise merakla beklenmekte. Peki Masterchef Türkiye' ye ilk veda eden kişi kim oldu? Masterchef Türkiye kim elendi? Masterchef Türkiye eleme adayları kimler? Masterchef Türkiye kaybeden isim kim oldu? İşte Tv 8 kanalının başarılı yarışma programı Masterchef Türkiye ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Masterchef Türkiye yarışmasında ilk eleme adayları açıklandı. Masterchef Türkiye'ye veda edecek isim ve takımların adayları ise belli oldu. Peki Masterchef Türkiye ilk eleme adayları kimler? 

Masterchef Türkiye dokunulmaz oyunu sonucu

Masterchef Türkiye'de yapılan dokunulmazlık oyununun sonucunda Kırmızı takım Mavi takımı yenerek dokunulmazlığı haketmiş oldu. Yarışmanın sonucunda Kırmızı takımın yarışmacısı Suna dokunulmazlığı kazanan isim olmuş oldu.

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım arasında oynanan oyununun ardından kazanan isim Suna oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan Suna eleme adayını seçmek için bir karar vermek zorundaydı. Verdiği kararı açıklayan Suna, Ekin'i eleme adayı seçtiğini belirtti. Ardından yapılan oylama da bir isim daha eleme adayı seçildi. Yapılan oylamada ise seçilen isim Eda oldu. Şimdi ise Eda ile Ekin arasında gerçekleşecek olan yarışma merakla bekleniyor. İkili arasında devam edecek olan kıyasıya yarış tüm Masterchef Türkiye hayranlarını heyecanlandırıyor.

Masterchef Türkiye Suna Aydın kimdir?

Kendisine ait bir restoranı işleten Suna Aydın, 32 yaşındadır. Kendisine çok fazla güvenen Suna Aydın yarışmaya katıldığı ilk turda buharda somon hazırlamıştı. İkinci turda yarım saat içerisinde köfte piyaz hazırlayan Suna Aydın, tüm rakiplerini arkada bırakarak bir tur daha ilerleme şansını yakalamıştı.

Masterchef Türkiye Ekin Eylem Ulaş kimdir?

31 yaşındaki Ekin Eylem Ulaş, uzun yıllardır aşçılık yapmaktadır. bir çok ülke, kıta ve şehir gezmiş olan Ekin Eylem Ulaş, maharetlerini tüm dünyaya ispat etmek için yarışmaya katıldığını belirtmişti.

Masterchef Türkiye'de Ekin ve Suna bu akşam yarışacak ve elenen isim belli olacak?

03-09-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar