MasterChef Türkiye'de Oktay Uğur neden diskalifiye edildi?

MasterChef Türkiye'de Oktay Uğur neden diskalifiye edildi?
Ekranların en çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de diskalifiye şoku yaşandı. Yarışmacı Oktay Uğur yaşadığı talihsiz anlar nedeniyle diskalifiye edildi.

Ekranların en çok izlenen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de dün diskalifiye şoku yaşandı. Tv8'de yayınlanan MasterChef Türkiye programında düellolarda yaşanan talihsizlik yarışmacı Oktay Uğur'un diskalifiye edilmesine neden oldu. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın yönetiminde çekilen MasterChef Türkiye'de yaşanan olay geceye damga vurdu. Aynı zamanda jüri üyesi olan ünlü şeflerin, yarışmacıların yemek yaptığı anlardaki kamera kayıtlarını incelemesiyle ortaya çıkan görüntüler, diskalifiye kararı verdirdi. MasterChef Türkiye'de diskalifiye şoku yaşandı.

MasterChef Türkiye'de diskalifiye şoku

TV8'de yayınlanan ve fenomenleşen yemek yarışması MasterChef Türkiye her hafta heyecan dolu bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın verdiği eğitimlerle hazırlanan yemekler yine ünlü şeflerin beğenisine sunuluyor. MasterChef Türkiye'de üçlü düello elemeleri ekrana geliyor. Bu elemelerlerde ter döken yarışmacılarından Oktay Uğur'un teri diskalifiye olmasına neden oldu. Üçlü düello eleme yemeklerinden biri yapılırken Oktay Uğur'un terinin hamura damladığı tespit edildi. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın şüphesi üzerine kamera kayıtları incelendi ve terin hamura damladığı kanıtlandı. Bu nedenle Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna Oktay Uğur'un yemeğini tatmadı ve Uğur stüdyodan gönderildi.

MasterChef Türkiye'de Oktay Uğur stüdyodan gönderildi

MasterChef Türkiye yarışmacılarından erişte yapmaları istendi. Yarışmacı Oktay Uğur erişte hamurunu hazırlarken hem çalışmaktan hem de stüdyoda bulunan ışıkların etkisiyle çok terledi. Erişte hamurunu keserken Uğur'un terinin hamura damladığından şüphelenildi. Şef Mehmet Yalçınkaya kamera kayıtlarını incelemek istedi. İncelenen kayıtlarda Oktay Uğur'un çok terlediği görülürken hamura ter damlama anı da yer alıyordu. Yaşananlar üzerine Oktay Uğur yarışmadan sikalifiye edildi. Ünlü şefler Oktay Uğur'un hazırladığı yemeği de hijyenik nedenlerle tatmadı. Talihsiz anlar yaşayan Oktay Uğur stüdyodan da gönderildi. Genç yarışmacının heyecanla başladığı erişte yapımı kötü bir durum nedeniyle diskalifiyeyle sonuçlandı.

Tv8'in heyecanlı yarışmalara ev sahipliği yaptığı yarışma programı MasterChef Türkiye'de yine heyecan dolu bir gece yaşanıyordu. Üçlü düello elemeleri yapılırken talihsiz bir olay yaşayan Oktay Uğur'un diskalifiyesi ise gecenin en kötü anları oldu. Uğur heyecanla başladığı yarışmayı terlemesi nedeniyle diskalifiye ile sonlandırdı.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar