Şahan Gökbakar Çok Sert Konuştu

Şahan Gökbakar Çok Sert Konuştu
Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabında artan koronavirüs vakalarına karşı çok sert ifadeler kullandı

Geçtiğimiz ay koronavrüste yaşanan kısmi azalma sonrası pandemi kuralları tüm dünyayla birlikte ülkemizde de azaltılmaya ve eskiye yani normale dönüş yapılmaya başlandı. Konserler yeniden başladı, lokantalar açıldı, eğlence yerleri çalışmaya başladı. Ardından gelen yaz tatili ve ülkenin dört bir tarafına yapılan seyahatler ve sonrasında Kurban bayramı bir anda koronavirüs rakamlarının yeniden artışa geçmesine sebep oldu. Bu durum özellikle sağlık çalışanlarını ciddi şekilde endişelendirirken toplumda yeniden acaba bir dalga daha mı geliyor korkusu başladı. Sağlık Bakanı’nın sık sık yaptığı uyarılara ve tüm çabalara rağmen salgında yeniden bir yukarı tırmanış başladı. Aşılama çalışmalarına karşı oluşan direncin de bunda etkisinin olduğu ifade edilirken ünlü isimler sık sık toplumu aşı olmaları konusunda teşvik etmeye çalışıyor. Bugün ünlü isim Şahan Gökbakar ise sosyal medya hesabından çok sert bir sosyal paylaşımda bundu.

Gökbakar Sert Konuştu

Koronavirüste yaz aylarına girilirken görülen kısmi azalma ne yazık ki bu günlerde yeniden tırmanışa geçti. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada yaşanan bu yeniden artış herkesi ve özellikle yöneticileri endişelendirmeye ve yeni bir dalga mı geliyor korkusunun yaşanmasına sebep olmaya başladı. Ünlü isim Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından koronavirüs tablosundaki yukarı tırmanışı işaret ederek ve paylaşarak çok sert bir paylaşımda bundu. Şahan Gökbakar “bakın bu sonbahar ve kış aylarında yine kapanacağız. Neredeyse 17 günlük kapanmanın rakamlarına geldik. Bu gidiş onun habercisi. Benim ve ailemin de ferdi olduğumuz bu toplumun tüm sosyal seviyelerinden bazılarının aymazlığı, umursamazlığı, duyarsızlığı, cahilliği ve vurdumduymazlığı sebebiyle bütün herkes zarar görüyor. Sağlık çalışanları bıktı, esnaf bıktı, kendini koruyan, aşılanan topluma saygılı insanlar bıktı. Bu gidişat size şunu göstersin, yukarıda saydığım tüm sıfatlar Covid – 10’dan daha tehlikeli” ifadelerini kullandı. Ünlü komedyenin bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken aynı zamanda da magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu.

Rakamlar Endişelendiriyor

Şahan Gökbakar’ın çok sert bir dille uyardığı toplumda koronavirüse karşı duyarsız ve umursamaz davrananlar sebebiyle ve tatil döneminde uyulması gereken kurallarının iyice bırakılması ne yazık ki koronavirüs tablosunun oldukça tehlikeli bir hale gelmeye başladığını gösteriyor. Bunun için yapılması gereken biraz daha duyarlı ve sorumlu olmak gibi görünüyor.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar