MasterChef Türkiye’de zor anlar Hangi yarışmacı fenalaştı?

MasterChef Türkiye’de zor anlar Hangi yarışmacı fenalaştı?
Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye ilk tur elemelerinde bir yarışmacı zor anlar yaşadı.

Yarışma programlarıyla dikkat çeken TV8’nin reyting rekortmeni yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümüyle başladı. İlk turu geçme mücadelesi verilen Masterchef’te zor anlar yaşandı. İzleyici merak ve endişeyle soruyor hangi yarışmacı fenalaştı? Sağlık durumu ve yarışma durumu haberimizde. Şimdi detaylar

MasterChef Türkiye’de zor anlar Hangi yarışmacı fenalaştı?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Tv 8 yarışmalarıyla rakiplerine fark atmış durumda. Her akşam farklı bir yarışmanın ekrana geldiği Tv‘in vazgeçilmez programı MasterChef yeni bölümde eleme heyecanı vardı. 2021 MasterChef Türkiye yeni bölümüyle izleyiciyi karşısına geçti ancak hiç istenmeyen bir olay gerçekleşti. İlk turu geçme mücadelesi için şeflerin karşısına çıkan favori aday Rüstem Kömürcü, şeflerin yemeğini tatmalarının ardından fenalaşarak yere yığıldı.

Şefler yardımına koştu

MasterChef Türkiye yeni bölümde turu geçme mücadelesi veren ve yarışmanın favorilerinden gösterilen Rüstem Kömürcü aşırı heyecanının kurbanı oldu. Sunum yaptığı sırada bir anda fenalaşan yarışmacının imdadına koşan Danilo ve Mehmet Şef, koluna girerek stüdyodan çıkardılar. Yarışmayı büyük bir heyecan v merakla izleyenler, dakikalarca Rüstem Kömürcü’den gelecek iyi haberi bekledi.

Yarışmacı turu geçebildi mi?

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye ilk tur elemeleri heyecanı vardı. MasterChef Türkiye yeni bölümünde ilk turu geçme mücadelesi için şeflerin karşısına çıkan Rüstem Kömürcü, şeflerin yemeğini tatmalarını beklemeye başladı. "Kendimi iyi hissetmiyorum" diyen yarışmacı son gücüyle tezgâha tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. Yere yığılması an meselesi olan yarışmacının yardımına koşan iki şef, hemen Rüstem Kömürcü’nün kollarından tutarak yere düşmesine mani oldu.

Başım döndü Gözlerim karardı

Danilo ve Mehmet Şef’in yardım ettiği Rüstem Kömürcü için stüdyoya sağlık ekipler çağrıldı. Sağlık ekibinin müdahalesiyle kendine gelen yarışmacı stüdyoda yaşadıklarını şu cümlelerle izleyiciyle paylaştı: “ Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu. Başım döndü gözlerim karardı bir anda. Bir şey hatırlamadım o an"

Rüstem Kömürcü elendi

Sağlık ekipleri tarafından anında müdahale göre Rüstem Kömürcü’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi ve izleyici ekran başında derin bir oh çekti. Bu sırada kendi aralarında istişare yapan 3 şef, yarışmada risk almamak için Rüstem Kömürcü’yü sağlık durumu nedeniyle diskalifiye etti. Kurul kararını yarışmacıya bildiren Somer Sivrioğlu, Rüstem Kömürcü’den seneye tekrar katılmasını istedi.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar