Deneyimli Gazeteci Ece Üner Kanal D’de

Deneyimli Gazeteci Ece Üner Kanal D’de
Show Tv’den istifa eden ve bu yönüyle herkesi şaşırtan ünlü haberci Ece Üner’in yeni adresi belli oldu. Ece Üner yeni sezonda Kanal D’de ekrana gelecek.

Televizyon kanallarında kanallar arası sunucu transferleri her zaman ses getirmiş ve büyük olay olmuştur. Hele hele iki büyük kanal arasında yaşanıyorsa bu olay tam bir haberdir ve günlerce gündemden düşmez. Bugünlerde de bu bahsedilene benzer bir olay yaşanıyor televizyon dünyasında. Geçtiğimiz günlerde Show Tv Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden ünlü gazeteci ve sunucu Ece Üner’in hangi kanala geçtiği ve burada nasıl bir yapımla ekrana geleceği belli oldu. Adeta tüm gündemi sarsan bu olay televizyon sektöründe ve sosyal medya ve magazin basınında geniş şekilde yer buldu. Yıllardır Show Tv Ana Haber Bülteninin sunuculuğunu üstlenen ve bu alanda başarıdan başarıya imza atan ve kanalını adeta sırtlayan başarılı sunucu Ece Üner’in istifasının ardından hangi kanalda program yapacağı o kanalın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla netleşti. Bu durum tam anlamıyla bir sürpriz olarak değerlendirildi ve herkesi şok etti. Ünlü sunucu Ece Üner’in Kanal D ile anlaştığı ve yeni sezonda Kanal D’de bambaşka bir yapımla ekrana geleceği öğrenildi.

Reality Show Yapacak

Yıllardır Show Tv ekranlarında ana haber bülteninin sunuculuğunu yapan ünlü isim Ece Üner istifasının ardından yeni kanalıyla anlaştı ve hazırlayacağı programının da detayları ve türü belli belli oldu. Ece Üner’in Kanal D ile el sıkıştığı kanal tarafından duyuruldu. Kanal D sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Ekranın güvenilir yüzü Ece Üner, izleyicisi ile çok yakında Kanal D’de buluşmaya hazırlanıyor. Deneyimli haberci yeni bir reality show formatı ile izleyici karşısında olacak. Ece Üner, çok yakında hafta içi her gün Kanal D’de” ifadelerine yer verildi. Böylece 7 yıl gibi uzun bir süre Show Tv’nin ana haber bülteninin sunuculuğunu üstlenen Ece Üner yine hafta içi ekrana gelecek. Ancak ünlü isim bambaşka bir yapımla gündüz kuşağında izleyici ile buluşacak. Bu durum ünlü ismin ünlü televizyoncu Müge Anlı’ya rakip olacağını da gündeme getirdi ve bir anda pek çok söylenti yayılmaya başlandı.

Ne Demişti?

Ünlü isim Ece Üner istifasının ardından yaptığı bir paylaşımda yeni bir programla ekrana geleceğinin sinyallerini daha önceden vermişti. Ece Üner yaptığı açıklamada “artık bambaşka bir şey yapmak istiyordum. Şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum. Müge Anlı ya da Didem Arslan Yılmaz’ın yaptıkları formatla benzer olmayacak. İnsanların hayatına dokunan, onlar için hak ve adalet arayan, onların yaralarını iyileştiren bir içerik olacak” ifadelerini kullanmıştı. Yeni yayın döneminde ekrana gelecek program şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

29-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar