Tuba Özerk Evlendi

Tuba Özerk Evlendi
Ünlü pop şarkıcısı Tuba Özerk ile bir buçuk yıldır nişanlı olduğu işadamı Gökmen Tanaçar bugün nikah masasına oturarak imzayı attı ve dünya evine girdi.

Yaz geldi ve pandemi de hafifledi… Bu durum ünlülerin ve ünsüzlerin uzun süredir beklediği birçok organizasyon ve planlarını gerçekleştirmeleri için tam bir fırsat oldu. Evlilikler, nişanlar, tatiller peş peşe gelmeye başladı. Ünlüler uzun süredir erteledikleri nikah törenlerini hayata geçirmeye başladı. Ünlü şarkıcı Tuba Özerk de geçen sene nişanlandığı işadamı Gökmen Tanaçar ile nikah masasına oturdu. Yaklaşık bir buçuk yıldır nişanlı olan çift bugün İstanbul Bebek’te bulunan yalı dairelerinde dünya evine girdiler. Aile içinde gerçekleştirilen tören sonrası çift nihayet aile olmalarını sağlayan imzayı attılar. Oldukça şık görünen çift bu mutlu günlerini aile bireyleriyle paylaştı. Törenin şık ve sade olması dikkatleri çekti.

Ünlü Popçu Evlendi

Bir buçuk yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Tuba Özerk ile nişanlısı işadamı Gökmen Tanaçar bugün sade bir törenle aile arasında kılınan bir nikahla dünya evine girdiler. İstanbul Bebek’te gerçekleşen nikah törenine çiftin yakınları katıldı. Bir buçuk yıl önce nişanlanan çiftin nikah şahitliklerini ise Kemal Arslan ile Cemal Şen yaptı. Nikah töreninin ardından bazı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Tuba Özerk “konserlerim başlıyor. Çeşme’ye gideceğiz ardından da Paris’te balayı yapacağız” ifadelerini kullandı. Tuba Özerk ayrıca çocuk istediğini de belirterek “evliliğin temellerinden biri de bu. Çocuk arzumuz var. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah” ifadelerini kullandı. Düğün hediyesi olarak ise işadamı Gökmen Tanaçar’ın eşi Tuba Özerk’e bir çiftlik hediye ettiği öğrenildi. Çiftin ilerleyen yıllarda bu çiftlikte yaşamayı planladıkları iddia edildi. Biz de ünlü isim Tuba Özerk ile eşi Gökmen Tanaçar’ı tebrik ediyor ve bir ömür boyu mutluluklar temenni ediyoruz.

Tuba Özerk Kimdir?

4 Haziran 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Tuba Özerk ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Konservatuardan mezun olmuştur. Ünlü şarkıcı henüz 12 yaşındayken sanatçı sezen Aksu tarafından keşfedilmiştir. Sezen Aksu’nun vokalistliğini de yapan ünlü şarkıcı daha sonra kendi albümlerini yapmaya başlamıştır. Bu güne kadar pek çok şarkı ve albüme imza atan Tuba Özerk ayrıca Böyle mi Olacaktı ve Can Tertip adlı yapımlarda da rol almıştır.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Benzer Haberler
Yorumlar