MasterChef Türkiye’den Elenen İlk İsim Kim Oldu?

MasterChef Türkiye’den Elenen İlk İsim Kim Oldu?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de ilk elenen isim belli oldu. Yarışmanın 29 Ağustos Pazar akşamı elenen ilk ismi Görkem oldu.

Tv 8 ekranlarının dört sezon boyunca yayınladığı başarılı yarışmalardan biri olan MasterChef Türkiye bu sezonda yine fırtınalar estirmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye 2021 adıyla yayınlanan yarışma geçtiğimiz haftalarda yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlamış ve yarışma için başvuran adayların ön eleme yarışmalarının ardından 16 kişilik ana kadro geçtiğimiz hafta belirlenmişti. Ana kadronun belirlenmesinin ardından takımlar haline ve bireysel olarak yapılan yarışmalar başlamıştı. Oldukça heyecanlı geçen yarışmaların ardından geçtiğimiz hafta ana kadro format gereği belirlenen koşullarda iki takım halinde yarışmalara başlamıştı. Mavi ve Kırmızı takım halinde yapılan üç ana yarışmada da kırmızı takım birinci gelerek eleme potasına hiçbir yarışmacısını göndermemişti. Ancak aynı başarıyı yakalayamayan mavi takım üç yarışma sonunda 6 yarışmacısını eleme potasına göndermek zorunda kalmıştı. Dün akşam yapılan eleme yarışmalarında ise MasterChef Türkiye 2021’in ilk elenen ismi belli oldu.

Masterchef Görkem Yarışmaya Veda Etti

MasterChef Türkiye 2021 her zaman olduğu gibi hızlı başladı. 16 kişilik ana kadronun belirlenmesiyle eleme yarışmaları da başladı. İki takım halinde yarışan adaylardan eleme potasına giden 6 isim dün akşam elenmemek için ter döktü. Mavi takımdan eleme potasına giden 6 isim olan Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur arasında yapılan ilk yarışmada Beyaz Peynir ile yaratıcılık oyunu oynandı. Bu yarışmada en iyi tabağı hazırlayan Tunahan, Burcu ve Safanur eleme potasından kurtulurken geriye kalan Tahsin, Hamza ve Görkem ikinci bir kez eleme oyunu oynadı. Bu yarışmada Danilo Şefin verdiği tabağı en iyi yapan adayların yarışmada kalacağı en başarısız tabağı yapanın ise eleneceği oyun sonrasında Tahsin ve Hamza daha başarılı olurken en başarısız tabağı yapan Görkem ise ne yazık ki yarışamaya veda etti ve MasterChef Türkiye’den ilk elenen isim oldu.

Masterchef Türkiye 2021 Görkem Kimdir?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosunda yer alan ve 29 Ağustos Pazar akşamı eleme gecesinde eleme potasında yer alarak yarışmaya veda eden Görkem Demiral 2 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokuldan sonra liseye devam etmeyerek aşçılığa başlayan Görkem hayatı boyunca aşçılık yapmış ve bu mesleği çok sevmiştir. Hayatının işini bulduğuna inanan ve kendisini alaylı olarak tanımlayan Görkem Demiral MasterChef Türkye 2021 ana kadrosunda yer aldı ve yarışmadan ilk elenen isim oldu.

30-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar