Seda Sayan’ın Eniştesi Hayatını Kaybetti

Seda Sayan’ın Eniştesi Hayatını Kaybetti
Ünlü şarkıcı ve sunucu magazin dünyasının sevilen ismi Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

Magazin ve müzik dünyasının ünlü ismi şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ve ablası Nursel Yıldız bugün hayatlarının acı günlerinden birini yaşıyorlar. Geçtiğimiz aylarda trafik kazası sonrası ağır yaralanan ve halen hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden Seda Sayan’ın ablası Nursel Yıldız’ın eşi Coşkun Yıldız hayatını kaybetti. Şubat ayında trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan Coşkun Yıldız hastanede uzun süredir yaşam mücadelesi veriyordu. Seda Sayan’ın ablası ile 14 yıldır evli olan Coşkun Yıldız’ın hayatını kaybetmesi magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer buldu. Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın eniştesini kaybetmesi sebebiyle büyük bir üzüntü içinde olduğu öğrenildi. Ünlü ismin arkadaşları, yakınları ve sevenleri Seda Sayan ve Nursel Yıldız’a taziyelerini ve üzüntüleri bildirirken ünlü isim yaptığı açıklamayla duygularını paylaştı.

Allah Çektirmedi

Şubat ayı sonunda Muğla’da trafik kazası geçiren ve aylarca hastanede tedavisi devam eden Seda Sayan’ın eniştesi Coşkun Yıldız’ın hayatını kaybetmesi ünlü ismi derinden üzdü. Ünlü isim Seda Sayan eniştesini kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve duygularını dile getirdi. Seda Sayan paylaşımında “Mart ayından beri yaşam mücadelesi veriyordu. Milas Devlet Hastanesine kaldırıldığında neredeyse ölü gibiydi. Orada bizim müsaademizle müdahale edildi. Beyin birkaç yerden kanama yaptığı için müdahale edildi. Sonra biraz kendine geldi hayata tutundu. Çok iyi bakıldı ama çok zayıf düştü hep elimiz üzerideydi. Allah çektirmedi, Allah sevdiklerini yanına alırmış. Çok iyi baktık. Ben onu çok severdim. Sahnemde, televizyonda, tatilde yanımdan ayırmadığım bir adamdı. O kadar üzgünüm ki… Hakkın rahmetine kavuştu. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Coşkun Yıldız Kimdir?

Trafik kazası sorası hayata veda eden Coşkun Yıldız ünlü isim Seda Sayan’ın ablası Nursel Yıldız ile evliydi. Elazığ’da dünyaya gelen Coşkun Yıldız işletmecilik yapıyordu. İşletmeciliğini yapığı mekanda aynı zamanda sahne de alan Coşkun Yıldız aynı zamanda zaman zaman Seda Sayan’ın konserlerinde de sahne alıyordu. Hayata veda eden Coşkun Yıldız’ın naşının memleketi olan Elazığ’da babasının mezarının yanına defnedileceği öğrenildi. Biz de Canlı Tv olarak ünlü isim Seda Sayan ve ablası Nursel Yıldız’a sabır ve hayatını kaybeden Coşkun Yıldız’a da Allah’tan rahmet diliyoruz.

30-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar