Berkay Ateş’in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Berkay Ateş’in Yeni Dizisi Belli Oldu!
Çukur dizisindeki performansı ile ekranların aranan yüzü olan Berkay Ateşin yeni projesi belli oldu. Milyonları ekrana kilitleyen dizide rol alacak.

Berkay Ateş’in son projesi Show Tv de yayınlanan Alev Alev dizisinde gazeteci Ozan karakteriyle izlediğimiz yakışıklı oyuncu yeni projesi için seçimini yaptı. Yetenekli oyuncu Berkay Ateş yeni sezon da Kanal D’nin milyonları ekrana kilitleyen dizisi Sadakatsiz’in oyuncu kadrosuna katıldı.

Berkay Ateş’in Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda rol alacağı dedikodusu bir süre önce sosyal medyaya yayılmıştı. Fakat yapımcılar veya Berkay Ateş’den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemişti. Resmi açıklama nihayet geldi. Sadakatsiz’in yapımcısı Med Yapım, Berkay Ateş’in dizinin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Milyonları ekran başına toplayan Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş rol alacak.

Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisi kış sezonu sonunda yetersiz reyting sebebi ile final yapmak zorunda kalmıştı. Berkay Ateş sessizliğe bürünmüştü. Hatta yetenekli oyuncu Berkay Ateş gazetecilere yaptığı açıklamalar da bir süre herhangi bir projede yer almayacağını dile getirmişti. Berkay Ateş’ten o günden beri ses seda çıkmamıştı.

Yetenekli oyuncu Berkay Ateş sessizliğini nihayet bozul. Berkay Ateş Sadakatsiz’in ikinci sezonunda Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk ile birlikte Kanal D ekranlarında olacağı açıklandı. Berkay Ateş’in Sadakatsiz’de hangi rol ve karakter ile karşımıza çıkacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

İstanbul Sokakları ile dizi dünyasına adım atan Berkay Ateş, Cansu Dere ve Gonca Vuslateri’nin başrollerinde yer aldığı Anne dizisinde canlandırdığı serseri karakter Cengiz’le dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizide gösterdiği performansla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlayan Berkay Ateş, ardından Gülizar ve Çukur gibi başarılı projelerde yer almıştı. Oyunculuk performansını kanıtlayan Berkay Ateş artık ekranların aranan yüzü haline geldi. Başarılı projelerde ismini duyuran yetenekli oyuncu şuan yeni bir projeye daha oyunculuğunu dillere dolayacak.

Yetenekli oyuncu Berkay Ateş son olarak Show TV’de yayınlanan ve başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Alev Alev dizisin de gazeteci Ozan’ı canlandırmıştı. Berkay Ateş’in canlandırdığı ozan karakteri ise mahallenin idealist gazetecisi olarak rol aldı. Dizide Ömer’in en  yakın dostu oldu. Cesaretinden ve doğruluğundan ödün vermeyen gazeteci idealist ozan, şiddet mağduru kadınların sesi olmak için elinden geleni yaptı. Cemrenin çıktığı yolda en büyük destekçisi oldu.

30-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar