Masterchef'te elenen isim öyle çok ağladı ki herkesi şaşırttı!

Masterchef'te elenen isim öyle çok ağladı ki herkesi şaşırttı!
Masterchef Türkiye'de bir isime daha veda edildi. Bu haftaki eleme akşamında yarışmaya veda eden isim gözyaşlarına boğuldu. İşte o isim..

TV8 ekranlarının soluk soluğa izlenen Masterchef Türkiye yarışmasında bu hafta duygusal anlar yaşandı. Masterchef Türkiye yarışmasında elemeye kalan Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican'dan hangisi yarışmaya veda ederken gözyaşlarına boğuldu. İşte Masterchef Türkiye'yi kaybeden o isim..

Masterchef Türkiye'de bu hafta eleme heyecanı doruktaydı. Her hafta 4 kişinin eleme potasına çıktığı yarışmada bu hafta bir değişiklik oldu ve 6 kişi eleme potasına takıldı. Bu durumun sebebi ise geçtiğimiz gün yapılan kaptanlık yarışında yemeğini yetiştiremeyenler içinden 2 kişinin Ekin ve Alican’ın da elemeye gönderilmesi oldu. Eleme potasına giren 6 yarışmacının son kez kendilerini kurtarmaları için bir oyun oynandı. Bu oyunda dünyaca ünlü şeflerden Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danılo Zanna eleme potasına giren yarışmacılardan analı kızlı çorbasını yapmasını istedi. Analı kızlı çorbasını en güzel şekilde yaparak Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danılo Zanna'nın beğenisini alan tabaklar elemeden kurturulacak. Masterchef Türkiye hayallerine veda etmek istemeyen Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdi. İstenilen çorbayı en iyi ve en güzel şekilde yapmak için Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican ecel terleri döktü. Peki eleme potasına giren Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican'dan hangisi Masterchef Türkiye'ye veda eden isim oldu?

MURAT TOKMAK, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danılo Zanna tarafından istenilen Analı kızlı çorbasını bitiren yarışmacılar Murat, Rıfat, Ekin, Suna, Eda ve Alican nefeslerini tuttu ve potadan çıkan isimleri merak etmeye başladı. Analı kızlı çorbasının tadına bakan şefler eleme potasından ilk olarak Alican'ı kurtardı. Geriye kalan yarışmacılar büyük bir stres altına girdi. Alican'ın ardından ikinci olarak potadan kurtulan isim Suna oldu. 3. yemek olarak da Eda seçilirken geriye Murat, Ekin ve Rıfat kaldı. Potadan 4. olarak Ekin kurtulmayı başardı. Alican, Suna, Eda ve Ekin’in potadan çıkmasının ardından son ikiye Rıfat ile Murat kaldı. Ve elenen isim Murat Tokmak oldu. Murat Tokmak Masterchef hayallerinin sonuna geldiği için hüzününü gizleyemedi. Murat, veda vakti geldiğinde 'Buraya çok alıştım, herkes ailem gibi oldu.' diyerek  bir anda gözyaşlarına boğuldu. Murat Tokmak'ın yarışmaya vedası arkadaşları arasındada büyük bir hüzünle karşılandı.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar