Masumiyet 1. Bölüm İzle

Masumiyet 1. Bölüm İzle
Masumiyet 1. Bölüm İzle; 24 Şubat Çarşamba akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelen Masumiyet dizisinin yayınlanan 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumiyet 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın rol aldığı Masumiyet Dizisi bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İlk bölümü bu akşam yayınlanacak ve birbirinden usta isimleri uzun yıllar aradan sonra ilk kez seyirciyle yeniden buluşturacak Masumiyet dizisi seyirci tarafından heyecanla beklenen projelerden biri. Özellikle yıllar sonra ekrana yeniden gelecek olan Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’ın yeniden seyirciyle buluşacak olması herkesi heyecanlandırırken son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’da rol alan usta oyuncu deniz Çakır’da ayrı bir heyecan uyandırıyor. Masumiyet dizisi bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle ilk kez seyirci karşısına çıkıyor.

Masumiyet Dizisi Konusu Nedir?

Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Masumiyet 19 yaşındaki genç bir kızın (Ela) 19. Yaş gününde annesine (Bahar – Deniz Çakır) kendisinden çok daha büyük tam 35 yaşındaki patronuna aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini söylemesiyle başlar. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışacak olan Bahar ne yaparsa yapsın yapsın olacakların önüne bir türlü geçemez ve kızının 19. Yaş günü Bahar ve ailesi için hayatından tümden değiştiği bir gün olur.

Masumiyet 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet bu akşam 1. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin ilk bölümünde heyecan ve gerilim bir arada yalanıyor. Sıradan bir annenin sıradan hayatı kızının şiddet kurbanı olmasıyla bir gecede değişir. Bundan sonrası doğrunun yanlışa, gerçeğin yalana karıştığı bir süreçtir. İstanbul’da yol kenarında öldüresiye dövülmüş ve atılmış bir genç kız bulunur. Bu kız o gün doğum gününü kutlayan 19. Yaşındaki Ela’dan başkası değildir. Bu olayın sorumlusu olarak tanınmış iş insanı İlker Ilgaz’ı işaret eden Ela’nın annesi bahar bu işin peşini bırakmayacaktır. İlker Ilgaz ise bu sırada Harun Orhun’un kızı İrem’le nikah masasına oturmak üzeredir. Kızı Ela için adalet mücadelesine başlayan bahar’ın karşısına ise İlker Ilgaz’ın annesi Hale Ilgaz çıkacak ve İlker Ilgaz’ın evlenmek üzere olduğu İrem’in babası Harun ise arada kalacak ve tarafını seçmek zorunda kalacaktır. Araştırmalar sürdükçe ne yazık ki kadına şiddetin ve kanlı aşk gecesinin altından aşk üçgeni çıkacak ve bu durum üç ailenin de hayatını bir daha geri dönülmez biçimde değiştirecektir. Masumiyet bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar