Masumiyet 13. Bölüm İzle (Final)

Masumiyet 13. Bölüm İzle (Final)
Masumiyet 13. Bölüm İzle (Final); 24 Mayıs akşamı 13. Final Bölümüyle ekrana gelen Masumiyet dizisinin yayınlanan final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumiyet 13. Bölüm İzle (Final); Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Ertuğrul Postoğlu, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın rol aldığı Masumiyet dizisi bu akşam saat 20.00’da 13. Final Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun sonlarına doğru ekrana gelmeye başlayan ve iddialı oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkateri çeken Masumiyet ne yazık ki başladığı günden itibaren istenilen oranlarda reyting alamadı. İlk yayın günü olan Çarşamba akşamı ve sonrasında Pazartesi günü reytinglerde oldukça gerilerde kalan ve bu yönüyle de yapımcısına ve kanalına zarar ettiren Masumiyet için final kararı alındı. Oldukça maliyetli olan dizi için sonunda 13. Bölüm final bölümü olarak belirlendi. Dizi bu akşam 13. Final bölümüyle seyirciye ve ekranlara veda ediyor. Dizi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

MASUMİYET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin sezon sonlarına doğru başlayan ve görkemli kadrosuyla dikkateri çeken dizisi Masumiyet her bölüm ilginç konusu ve farklı kurgusuyla seyircilerle buluştu. Dizi her ne kadar reytinglerde gerilerde kalsa da yine de dikkatleri çekmeyi başardı. Masumiyet’in yayınlanan son bölümünde Bahar ve Hale çocukları için işbirliği yapmak zorunda kalırken Harun’un gizli iş birlikleri davanın seyrini tümden değiştirecek güçtedir. Ela ilk kez İlker’e tam anlamıyla sırtını dönerken Hale’nin son hamlesi Ela, İrem ve İlker’i tam anlamıyla duygusal bir zorluğa sürüklemiştir.

Masumiyet 13. Bölümde (Final) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının önce Çarşamba sonra da pazartesi günleri ekrana gelen ve bu akşam 13. Ve final bölümüyle yayınlanacak Masumiyet dizisinde bu akşam adeta yer yerinden oynayacak. Final bölümü tam anlamıyla günlerce dillerden düşmeyecek. Bahar’ın tüm karşı çıkmalarına rağmen İlker Ela’ya evlenme teklif etmiş ve Bahar’ın tüm engelleme çabalarına rağmen İlker’in hesapları ve Timur’un çıkarları Ela’yı yönlendirmiş ve Ela her şeyi göze alarak İlker’e evet demiştir. Bu evlilik Ilgazlar için tam anlamıyla bir algı yönetimine dönüşse de hesaplamadıkları İrem’in karşı hamlesidir. Dengesini tamamen kaybeden İrem büyü bir adım atarak Ilgazlar’ı karıştırmayı başarır. Öbür taraftan Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığı ile ortaya çıkarken Ela’nın yaşadığı felaket gecesiyle bir şekilde bağı olan herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir. Bahar ise bu karışıklıkta son sözü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili bilinenleri bir kez daha bozacaktır. Masumiyet bu akşam saat 20.00’da 13 ve Final bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar