Masumiyet 7. Bölüm İzle

Masumiyet 7. Bölüm İzle
Masumiyet 7. Bölüm İzle; y Nisan Çarşamba aklamı7. Bölümüyle ekrana gelen Masumiyet’in yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemk için detaylar haberimizde!

Masumiyet 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz ışın, Tolga Güleç ve Ertuğrul Postoğlu’nun yer aldı ve henüz başlayalı altı bölüm olan flaş dizi Masumiyet bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluyor. Yayınlanmaya başladı günden itibaren büyük ses getiren, içeriği ve set olaylarıyla gündemden düşmeyen Masumiyet her hafta daha artan reytingiyle gelecek için umut vaat ediyor. Bir genç kızın kendisinden çok büyük bir erkekle henüz 19 yaşının başında birlikte olmasını, hamile kalmasını ve şiddet görmesini konu alan Masumiyet özellikle dikkat çeken kurgusu ve her an başkalaşan ve değişen hikayesi ile seyirciyi cezp etmiş durumda. Masumiyet bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

MASUMİYET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarının henüz yeni başlayan ve çok ses getiren birbirinden usta isimlerin rol aldı dizisi Masumiyet yayınlanan son bölümde seyirciyi yine şaşırtmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bahar Kızı için hukuk mücadelesi verirken bir yandan da ailesi ile mücadele etmektedir. Bu sırada daha önceden Harun’la olan görüşmeleri Hale’nin eline geçer. Öbür taraftan İlker hapiste evlendiği İrem’le boşanırken Ela’nın peşinden koşmaya devam eder.

Masumiyet 7. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Masumiyet bu akşam yayınlanacak bölümde seyirciyi bir kez daha şaşırtmayı başarıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 7. Bölümünde yine tam bir strateji ve taktik savaşı veriliyor. Hale, Harun ve Bahar’ın buluşmalarını kendi amacı için kullanmaya karar verir. Bu arada İlker’den boşanan İrem yeniden ve bir kez daha Hale’nin kontrolüne girerken boşanmaktan vazgeçmiştir. Banu’nun yönlendirmeleri ile Timur Hale’nin Bahar’a karşı en büyük gücü ve kozu olurken Ela ise yaşadıklarını kaldıramayarak bir kez daha evden kaçar. Yazlık evce sınan Ela burada karşısında İlker’i bulur ev ikili bir kez daha yüzleşirler ancak Ela bu yüzleşmenin sonunda bir kez daha perişan olacaktır. Bahar ise kızını tekrar toparlamaya çalışırken Ilgazlar cephesinde her şey yolunda görünmektedir ancak Harun’un son planı ve kozunu henüz kimse bilmemektedir. Masumiyet bu akşam yayınlanacak 7. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de.

07-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar