Masumiyet 10. Bölüm İzle

Masumiyet 10. Bölüm İzle
Masumiyet 10. Bölüm İzle; 28 Nisan Çarşamba akşamı10. bölümüyle ekrana gelen Masumiyet Dizisinin yayınlanan 10. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumiyet 10. Bölüm İzle; Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Ertuğrul Postoğlu, Serkay Tütüncü, Deniz Çakır ve İlayda Alişan’ın yer aldığı Masumiyet dizisi bu akşam10. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona yeni başlayan ve ilginç hikayesi ve değişik kurgusuyla dikkatleri çeken dizi aynı zamanda üst düzey oyuncularıyla da seyirciye adeta bir görsel şölen sunuyor. Bir genç kıza uygulanan şiddet sonrası genç kızın yaşadığı travma ve başka olayların hikayenin temelini oluşturduğu dizide her bölüm sonuca adım adım gidilirken seyircide sık sık şok yaşıyor. Fox Tv ekranlarında henüz başlayalı 9 bölüm olan ve bu akşam 10. bölümüyle ekrana gelen Masumiyet saat 20.00’da FoxTv ekranlarında.

MASUMİYET SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin ilgi ve merakla takip ettiği yeni dizilerden biri olan Masumiyet bu akşam10. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde yine şok bir gelişme yaşanmış ve Ela’nın saldırıya uğradığı yerde İlker’in babası İsmail’in de olduğu ve hatta İsmail’in İlker’in arabasını kullanan ve Ela’yı arabadan atan kişi olduğu görülmüştü. Bu şok olay üzerine seyircinin kafası bir kez daha karışırken Ela ise bir kez daha İlker’le birlikte olmaya başlamıştı.

Masumiyet 10. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının heyecanlı ve gerilimli yeni dizisi Masumiyet bu akşam saat 20.00’da 10. Bölümüyle ekrana geliyor. Ela bir kez daha İlker’e koşmuş ve onunla barışmıştır. Attığı adımlar Ela’yı hiç istemediği bir noktaya götürürken olay gecesi İlker’in babası İsmail’in olay yerinde olması ve hatta Ela’yı aramadan aşağı atan kişi oluşu saldırıyla ilgi tüm bilinenleri bir kez daha tartışmalı hale getirmiştir. Hale ise adım adım bu işi takip etmekte ve oğlu İlker’i kurtaracak planlar yapmaktadır. Öbür taraftan İrem ise bir kez daha yanıldığını görecektir. Ela’nın annesi Bahar ise kızı ile İlker’i yakalamıştır ve artık o da ne yapacağını bilemez haldedir. Dava da ise yeni gelişmeler yaşanmaya devam etmektedir ve polisin hedefinde artık bir başka kişi daha vardır. Masumiyet bu akşam saat 20.00’da 10. bölümüyle Fox Tv’de.

28-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar