TRT 1’in Sevilen Dizisi Final Yapıyor

TRT 1’in Sevilen Dizisi Final Yapıyor
TRT 1 ekranlarında iki sezondur Çarşamba akşamları yayınlanan ve seyircinin de çok sevdiği Benim Adım melek dizisinin final yapacağı açıklandı.

Sezon sonu yaklaştıkça kanallar yayın akışlarını yeniden planlamaya başladılar. Kanallar devam edecek ya da final yapacak yapımlarını belirlemeye başlarken seyirci de bu yapımlarla son kez buluşacak. Peş peşe final yapacak yapımlar arasına bugün gelen bir haberle TRT 1 ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan aşk töre ve intikam dizisi Benim Adsım Melek’te katıldı. İki sezondur yayınlanan ve seyircinin de çok sevdiği Benim Adım Melek bir annenin çocukları için verdiği mücadeleyi ve aşkına ulaşmak için çabasını anlatıyor. İki sezondur Gaziantep ve bölgesinde çekilen dizi her ne kadar reytinglerde istenilen seviyede olmasa da izleyici alternatif bir dizi olarak gördüğü Benim Adım melek’i takip etmeyi sürdürmüştü. Bugün gelen haberle artık dizinin yayın hayatının sonuna gelindiğinin de açıklanmasıyla seyircide hikayenin sonunda ne olacağını merak etmeye başladı.

Benim Adım Melek Final Yapıyor

TRT 1 ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve seyircinin sevdiği dizilerden biri olan Benim Adım melek için final kararı alındı. Uzun zamandır final yapacağı söylenen ancak bir türlü resmi ağızlardan bu durumun açıklanmadı benim Adım Melek için artık bu son eşikte aşıldı ve yetkili isimlerde final kararı aldı. bu akşam 60. Bölümü ekranlara gelecek olan Benim adım Melek 6 bölüm daha yayınına devam ederek 66. Bölümde hikayesini toparlayacak ve seyirciye veda edecek. Gaziantep ve bölgesinde çekilen ve bir annenin hem kendi hastalığı hem de çocuklarının geleceği için mücadelesini anlatan dizinin reytingleri uzun süredir bir türlü toparlanamamış ve ortalamanın altında kalmıştı. Dizinin hikayesinin de bitmesiyle final kararı alındı. Dizi 66. bölümde son kez seyirciyle buluşarak ekran yolculuğuna son verecek.

Benim Adım Melek

TRT 1 ekranlarının Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Benim Adım Melek bir annenin yaşadıklarının ardından baba evine dönmesini ve üç çocuğuyla hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Nehir Erdoğan, kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk’ün oyuncu kadrosunda yer aldığı Benim Adım Melek iki sezondur yayınlanıyordu. Dizi TRT 1’in bu sezon sonunda final yapacağını açıkladığı ilk yapım oldu.

07-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar