Mehmet Ali Erbil’in Gözyaşları

Mehmet Ali Erbil’in Gözyaşları
Ünlü şovmen, oyuncu, sunucu Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda geçmişinde yaşadığı olayları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Ünlü isim annemi sevemedim ifadelerini kullandı.

Bugün magazin basınına ve sosyal medyaya damgasını vuran konulardan biri olarak öne çıktı Mehmet Ali Erbil’in bir program da anlattıkları. Usta oyuncu, şovmen Mehmet Ali Erbil son zamanlarda sık sık yeniden ekranlarda görünmeye başladı. Hatta ünlü ismin yeniden programa döneceği ve Çarkıfelek’i sunacağı bile iddia edilmeye başlandı. Usta isim bilindiği gibi son yıllarda zor zamanlar geçirmiş ve hastanelerde yoğun bakım servislerinde adeta yaşam savaşı vermişti. Kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil son dönemlerde iyileşme yoluna girerken sevindiren haberlerde peş peşe gelmişti. Ancak ünlü ismin son katıldığı program hem kendisini hem de programı seyredenleri derin bir hüzne boğdu. Ünlü isim programda geçmişinde yaşadığı bazı olayları anlatırken annesini hiçbir zaman sevemediğini açıkladı. Bu itiraf sonrası magazin basını ve sosyal medyada gündem olan Mehmet Ali Erbil’in Jülide Ateş’in sunduğu 40 programındaki açıklamalarından bazıları şöyle.

Annemi Sevemedim

Kaçış sendromu hastalığı ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil Jülide Ateş’in sunduğu 40 programına konuk oldu. Ünlü isim programda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Usta isim annesiyle ilgili anılarını paylaşırken “14 yaşıma geldiğimde üvey baba beni, ergen döneme girdiğim için evde istemedi. Annemde çaresiz kaldı, çok sevdiği için saygı duyuyorum, bize sahip çıkamadı. Film gibi… Üvey annem de abimi istemedi. Bunlara bir yatılı okul bulalım konservatuar olur dediler. İkimizi de konservatuar sınavına soktular. Ben 14 abim 17 yaşındaydı. Kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı, ben komşumuza deterjan alırdım, komşumuz yıkardı benim çamaşırlarımı. Yatakhaneye gelirdim gece ağlardım. Allahım ben hiç böyle olmayacağım, ben hiç ayrılmayacağım, hiçbir zaman karımla ayrılmayacağım, böyle çocuklarım olmayacak benim, derdim ama hiç dediğim olmadı. Dünya istediğin gibi sürmüyor. Bu arayıştan, bu sevgisizlikten 4 tane eşimden de ayrıldım, annemi sevemedim sonra. Bu benim hatam değil. Annemi bizi üvey babaya ezdirdiği için asla sevemedim” ifadelerini kullandı.

Fişimi Çek

Ünlü isim hastanede kaldığı günleri de yine gözyaşları arasında anlattı. Mehmet Ali Erbil “9 ay hastanede kaldım, 6 ayı yoğun bakımdaydı. Kız kardeşim başımdaydı. Duyuyordum, kurtulma şansı yok diyorlardı. Kardeşime bitkisel hayata girersem fişimi çek, yaşamak istemiyorum, yaşayamam. Bütün Türkiye beni severken, izlemişken, benim fişimi çek, bu benim sözüm ne olur dedim. Abi hiç merak etme dedi, kabullendi gibiydi nerdeyse. O dönemi çok geçirdim. Normal insan iki hafta yatakta yatsa yürüme problemi oluyor, kaslarını kaybediyor, ben 9 ay yattım yatakta. Bu hayat benim için ikinci bir şans. Allah beni sevenlerime, çocuklarıma bağışladı” ifadelerini kullandı.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar