Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle
Yeni dizi Masumlar Apartmanı bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak. Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerde olduğu Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izle!

Yeni sezonda adından sıkça söz ettirmeyi başaracak dizilerden biri olmaya aday Masumlar Apartmanı bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor. TRT 1'de yayınlanacak yeni dizi Masumlar Apartmanı konusu, oyuncuları ve mekanlarıyla çok konuşulacak. Psikolojik yönlerin ağır bastığı dizi fragmanlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izlemek İçin Tıklayın

Masumlar Apartmanı gerçek bir hikayeyi anlatacak

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Mevrve Dizdar ve Ezgi Mola'nın başrollerde olduğu yeni dizi Masumlar Apartmanı yeni sezonda salı akşamları seyirciyle buluşacak dizilerden biri. Oyuncu kadrosuyla çok güçlü olan Masumlar Apartmanı bir romandan uyarlama. Gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizi, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun yazdığı Madalyonun İçi isimli romanından esinlenerek hazırlandı. Farklı bir senaryoyla seyirci karşısına bugün çıkacak Masumlar Apartmanı merakla bekleniyor.

Güçlü senaryo, güçlü oyuncu kadrosu

TRT 1'in iddialı dizilerinden biri olmaya aday Masumlar Apartmanı dizisinde güçlü oyuncular ve güçlü bir senaryo bir araya geliyor. Temizlik hastası ablalarla birlikte yaşayan Han'ın hikayesi ile Korumacı ve kuralcı bir dedeye sahip İnci'nin hikayesi güçlü bir senaryoyla bir araya geliyor. Psikolojik yönleri ile dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle; Uğur uzunel, Gizem Katmer, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Emir Özden, Atilla Şendil.

Masumlar Apartmanı 1. Bölümde neler olacak?

Merakla beklenen dizi Masumlar Apartmanı bu akşam saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Fragmanlarıyla dikkat çeken dizinin ilk bölümünde oldukça heyecanlı sahneler izleyiciyi bekliyor. İnci'nin hayatı geçirdiği kazayla değişecek. Bu kaza İnci'nin Han ve onun gizemli ailesiyle tanışmasına sebep olacaktır. Han'ın takıntılarla yaşayan iki ablası bulunmaktadır. Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın canlandıracağı ablalar olan Safiye ve Gülben karakterleri Han'ın hayatına bir kadının girmesinden pek de hoşlanmayacaktır. Kardeşlerinden kopmak onu kaybetmek istemeyen ablaların yanında diğer taraftan İnci ve Han'ın aşkı doğmaktadır. Masumlar Apartmanı 1. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın. İyi seyirler…

15-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar