Masumlar Apartmanı 10. Bölüm İzle!

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm İzle!
Safiye'ye karşı bayrakları çeken ve geçmişi ile yüzleşenlerin hayatını anlatanların dizisi Masumlar Apartmanı 10. Bölüm İzlemek ve detaylardan haberdar olmak için takipte kalın!

Geçtiğimiz hafta geceye damgasını vuran dizide Han sonunda kalbindeki sırrını İnciye açan ve hiç yapmaması gereken şeyi yaparak İnciye çöp evi gösterir. Gülben Esat'a karşı beslediği duygularda yanıldığını farkeder ve bu Gülben'e de acı verir. Üstelik Gülben kalbine gömmek üzere iken geçmiş travmalarını bir kez daha yaşayan Safiye, Gülben'i de aynı hislerle zehirler. Han'ında İnci ile olan birlikteliği ortaya çıkmıştır. İnci'nin dedesi asla onay vermezken, İnci ve Han da evliliklerini sallantıda hissetmektedirler. 

Aşk kelimesinin birleşme gücünden çok ayrılık etkisi yaratacak bölümünün ardından 10 Kasım Salı akşamı yayınlanacak Masumlar Apartmanı 10. Bölüm İzlemek için tüm detaylar ve yayın linkimizi haberimizde bulabilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Masuplar Apartmanı 10. Bölümde bu akşam İnci Han'ın çöp evini görür. Şok yaşar. Fakat en büyük şok Safiye ve Gülben'e olmuştur. Han İnciye yaranmak isterken başka bir yıkıma sebebiyet vermiştir. Gülben son noktaya gelmiştir. Safiye yıllarca kendisine kurduğu o yalnız cumhuriyette herkesi bedeni ile, duygusu ile geçmiş ve geleceği ile esir almışken Gülben İsyan bayrağını çeker. Han ve Gülbin Safiye'nin sevmeyi bilmediğini düşünürler. 

En Sonunda Gülbin ve Han evdeki herkesi alarak dışarıya yemeğeçıkarlar. Apartmandan dışarı çıkmayan Safiye yemeğe de gitme. Evde yalnız yemeğini yerken geçmiş onun üzerine kabus gibi çöker. Yıllardır içerisinde sakladığı o duygu sonunda açığa çıkar. Safiye'yi dışarıya çıkarmayan, şey ise annesinin korkusundan sevdiği çocuğu ölüme itmesi imiş. Bununyükünü kaldıramayan Safiye'yi bekleyen bir de sürpriz biri vardır. Peki safiye bu süpriz karşısında ne tepki verecek? 

Her hafta geceyi izlenme rekorları ile kapatan, geçmişimizle bizi yüzleştiren yapımlardan biri olan Masumlar Apartmanı  10. Bölüm İzlemek için dataylara ve hd kalitesınde canlı yayın linkimize haberimizden ulaşabilirsiniz. 

17-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar