Menajerimi Ara dizisinde bir koronavirüs vakası daha! Hangi oyuncu virüse yakalandı?

Menajerimi Ara dizisinde bir koronavirüs vakası daha! Hangi oyuncu virüse yakalandı?
Yeni sezonun en renkli dizilerinden biri olan Menajerimi Ara setinde koronavirüs şoku yaşanıyor. Menajerimi Ara dizisinde koronavirüse yakalanan son isim bakın kim oldu?

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi son dönemin en renkli dizilerinden biri olarak yayınalanmaya devam ederken, sette çıkan koronavirüs vakaları ekibe şok yaşattı. Etkisini arttıran Covid- 19 salgını sebebiyle birçok sette de oyuncu ve teknik ekibe bulaşan virüs hastalanmalarına sebep oluyor. Menajerimi Ara setinde de başrol oyuncularından Ayşenil Şamlıoğlu, Bedir Bedir ve Ahsen Eroğlu'nun koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı. Sette yeni bir ismin testinin de pozitif çıktığı öğrenildi. Genç oyuncu Deniz Can Aktaş da koronavirüse yakalananlar arasına girdi.

Menajerimi Ara'da koronavirüs şoku!

Toplumsal hayatı derinden etkileyen Covid- 19 salgını işyerleri başta olmak üzere tüm önlemlere rağmen dizi setlerinde de görülmeye başladı. Birçok dizi çekimlerine ara verirken koronavirüs kabusunun yaşandığı setlerden biri de Menajerimi Ara oldu. Menajerimi Ara setinde Bedir Bedir, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu koronavirüse yakalanmıştı. Şarkıcı İrem Derici'de Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılmış ve bir süre sonra Derici'nin de testinin pozitif çıktığı basına yansımıştı. Deniz Can Aktaş da koronavirüse yakalanan isimlerden biri oldu. Aktaş'la birlikte Menajerimi Ara dizisinde koronavirüse yakalanan oyuncu sayısı 4 oldu.

Hafsa Sancaktutan da test yaptırdı!

Genç oyuncu Deniz Can Aktaş Star Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'da Barış karakteriyle yer alıyor. Menajerimi Ara dizisi yaşanan pozitif vakalar sebebiyle geçen pazar tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Oyuncu Deniz Can Aktaş'ın evde tedavi gördüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken birkaç gün içerisinde tekrar kontrol yapılacağı öğrenildi. Deniz Can Aktaş'ın testinin pozitif çıkması sevgilisi Hafsa Sancaktutan'ı da etkiledi. Hafsa Sancaktutan merakla beklenen Son Yaz dizisinin kadrosunda yer alıyordu. Aktaş'ın durumu öğrenilince test yaptıran Hafsa Sancaktutan'ın testi negatif çıksa da önlem amaçlı sahnelerinin çekilmesi ertelendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sancaktutan, birkaç gün sonra yeniden test yaptıracak. Menajerimi Ara setinin yeniden başlaması ise oyuncuların sağlık durumuna bağlı.

17-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar