Masumlar Apartmanı 12. Bölüm izle

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm izle
1 Aralık Salı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle! İşte Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

OGM Medya'nın TRT 1 için hazırladığı Masumlar Apartmanı dizisi 1 Aralık Salı akşamı 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Safiye yıllar sonra ortaya çıkan ilk aşkını görünce karmakarışık duygulara boğulmuş ve ne yapacağını şaşırmıştı. Gülben'in ise Esat'ın evine kadar gitmesi yeni problemlerin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Han, Gülben ve Safiye için nasıl önlemler alacak? Masumlar Apartmanı' dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler olacak? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜM DETAYLARI

Onlarca yıl sonra sonra karşısında ilk ve tek aşkı Naci'yi gören Safiye hayatının en büyük şokunu yaşar. Yıllardır hissetmediği o sıcak aşk duygusunu yeniden hisseden Safiye kafasında annesi Hasibe'yi bitiremez. Kafasında annesinin sözlerine yanıt veren Safiye Naci'den uzak durmaya karar verse de bu hiç kolay olmaz. Hem ailesiyle hem de özel hayatıyla ilgili bir çok problemin içerisinde bulunan Han'ın en büyük destekçisi yine İnci olur. İnci Han'a destek oldukça aralarındaki bağ daha da kuvvetlenir. Gülben'in en yakın arkadaşı Esat'a duyduğu aşktan artık haberdar olan Han herkesin hayatını derinden etkileyecek yeni önlem ve kuralları devreye alır. Han'ın katı kurallar arasında sıkışıp kalan ve kendine bir çıkış yolu arayan Gülben çabalarının sonucunda istediğine ulaşır ancak bunun için çok dikkatli olması gerekmektedir. İnci'yi de dahil ettiği planla evden çıkmanın bir yolunu bulan Gülben'i bambaşka sürprizler beklemektedir.

MASUMLAR APARTMANI 12. SON BÖLÜM İZLE

TRT 1'in ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı dizsi 1 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme TRT1'nin resmi internet sitesi 'https://www.trt1.com.tr/diziler/masumlar-apartmani'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Masumlar Apartmanı her Salı saat 20:00’da TRT 1’de!

01-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar