Masumlar Apartmanı 13. Bölüm İzle!

Masumlar Apartmanı 13. Bölüm İzle!
Masumlar Apartmanı 13. Bölüm İzle; 8 Aralık Salı akşamı 13. Bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar Apartmanı 13. Bölüm İzle; Başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Alper Saldıran’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 13. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve sezonun flaş yapımlarından olan ve gün birinciliğini elinde bulunduran başarılı dizi her bölüm seyirciyi daha fazla ekrana çekmeyi başarıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanan Masumlar apartmanı evlerinden dışarı adım atmaya korkan iki kadının yaşadıkları apartmanda bir daireyi çöp yığını haline getirmelerini ele alıyor. İki kadının psikolojik sorunlarla mücadelesi ve onlara yardım etmeye çalışanların hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı bu akşamda heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının bu sezon başlayan ve seyircinin heyecanla takip ettiği dizisi Masumlar Apartmanı her hafta liderliği yaşıyor Dizinin yayınlanan son bölümünde Safiye’nin ilk ve tek aşkı yıllar sonra Naciye’ye gelmiştir. Ancak Safiye Naci’nin gelişiyle heyecanlanmış ama Hasibe’den korkusu sebebiyle herhangi bir tepki verememiştir. Safiye ise yeniden alevlenen duygularını bastırmak için çabalar. Han ise yaşadığı zorluklar ve hayatındaki açmazlar arttıkça İnci’nin daha fazla yardımına ihtiyaç duyar ve bu ikili arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlar.

Masumlar Apartmanı 13. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Ablasının baskısından ve yaşadı evden kurtulmak isteyen Gülben’in planı kendisini oldukça zor bir duruma düşürmüştür. Karakola götürülen Gülben hayatının en zor ve korku dolu gecesini yaşarken onun yardımına yine İnci koşacaktır. İnci Gülben’i polise Esat’ın şikayet ettiğini düşünerek ona hesap sormaya gider ancak karşılaştığı durum karşısında şok olur. Gülben ise yaşadıklarının etkisiyle herkesi büyük bir tehlikeye atmıştır. Yıllar sonra gelen Naci’yi görmesiyle yıllar önceki duygularını yeniden yaşamaya başlayan ve bundan kaçmak isteyen Safiye ise zor durumdadır. Naci ne olursa olsun kendisini Safiye’ye hatırlatmakta kararlıdır. Naci apartman ve ailenin yakınlarında görünmeye başlayınca bu durum han’ın dikkatini çeker. Masumlar Apartmanı 13. Yeni bölümle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

08-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar