Masumlar Apartmanı 11. Bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm izle!
Masumlar Apartmanı 11. Bölüm izle; 24 Kasım Salı akşamı 11. Yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın 11. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar apartmanı 11. Bölüm izle; Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Alper Saldıran’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 11. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve yaşanmış hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Masumlar Apartmanı sezonun dikkat çeken yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Aldığı reytingler ve ele aldığı konu itibariyle dikkat çeken dizi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bir apartmanda yaşayan kardeşlerin temizlik hastalığının çevrelerindeki insanlara verdiği rahatsızlın ele alındı dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Han büyük bir risk alarak çöp daireyi İnci’ye göstermiştir. Safiye ve Gülben Han’ın güvenini kazanmak için için yaptığı bu hareketten çok etkileniriler. Bu olay sonrasında Gülben sonunda Safiye’ye isyan bayrağını açar. Gülben Safiye’nin sevmeyi bilmediğini söyler ancak durum aslında hiçte böyle değildir. Yıllardır kimseye anlatmadığı ve içten içe yaşadığı büyük bir acı Safiye’yi derinden etkilemektedir. Safiye’yi yalnız kaldığı anlarda yaşadı bu sıkıntılı anlardan kurtaran ise geçmişten çıkıp gelen biri olacaktır.

Masumlar Apartmanı 11. Bölümde Neler Yaşanacak?

Safiye’nin son zamanlarda yaşadığı sıkıntılı haller herkesin dikkatini çekmektedir. Safiye’nin aşka düşman olduğunu sananlar aslında büyük bir yanılgı içindedirler. Kimsenin beklemediği özellikle de Safiye’nin hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Naci Safiye’nin tüm duygularını alt üst eder. Eski hatıralar yeniden canlanır ve Safiye bu duruma hazırlıksız yakalanır. Safiye Naci’yi karşı apartmanda görmeye bile dayanamazken Naci’nin atacağı beklenmedik bir adım Safiye’yi daha da etkileyecek ve sarsacaktır. Öbür taraftan Gülben ise Esat’ın evine giderek herkesi şaşırtacaktır. Gülben’in bu hareketi Han ve Esat’ı zor durumda bırakmıştır. İnci bu durum karşısında araya girerek tatsız bir olay yaşanmaması için çalışır. İnci tüm bu yaşananlarla Han’ın aslında ne büyük bir yükün altında olduğunu anlamıştır. Onun yükünü hafifletmek için elinden geleni yapacaktır. Bu arada Safiye annesinin haklı çıkacağından ve yalnız öleceğinden korkmaya başlamıştır.

Masumlar Apartmanı 11. Bölümü canlı izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

24-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar