Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle
Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle; 22 Aralık Salı akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nın 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle; Sezonun en çok izlenen en etkili  yapımlarından olan ve gün birinciliğini elinde bulunduran başarılı dizi her bölüm seyirciyi daha fazla ekrana çekmeyi başarıyor. 22 Aralık Salı akşamı 15. yeni bölümüyle ekrana gelen, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından diziye uyarlanan Masumlar apartmanı evlerinden dışarı adım atmaya korkan iki kadının yaşadıkları apartmanda bir OCB sendromu ile dışarıdaki hayat çatışmalarını ele alıyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Alper Saldıran’ın rol aldığı Masumlar Apartmanı 15. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

Masuplar Apartmanı dizisinin meraklı izleyicileri her hafta yeni bölüm için aşırı heyecanlanıyor. Yeni bölümü televizyonların dışında tablet ve telefon ortamında da izlemek isteyenler yüksek çöznürlükte yayın linki arayışında. Biz de sizler için bu Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle veya Masumlar Apartmanı son bölüm canlı ve full HD kalitesinde izle gibi aramalar yaptığınız haberimizi derledik. İşte detaylar.

MASUMLAR APARTMANI 15. BÖLÜM İZLE ÖZETİ

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm İzle; 22 Aralık Salı agünü yayınlanan Masumlar apartmanı dizisinde İnci babasının hastalandığını öğrenir. Onun için bir anlam ifade etmesede Ege ablasının da babasını görmesini ablasından rica eder.  İnci için kolay olmasa da Ege için bunu göze alır. Safiye'de bir gariplik vardır. Naci'nin geri dönmesi ile alt üst olmuş ve artık onu istemediğinden emindir. Ta ki Naci'den davet içeren bir tepki alana dek. Yüreğindeki kuşları yeniden uçurmaya niyetlenen Safiye bunu herkesten saklamaya çalışır fakat evdeki enerjisi herkesin dikkatini çekecek derece de çoktur. Gülben birşeyler şüphelenir ve bu durumu çözmeye de kesin niyetlidir. 

Safiye ise sürekli anneisinin silüyeti ile suçluluk duygusu yaşarken, Naci'den sonra beklenmedik bir hamle yapar. Beyninin içinde sürekli konuşan annesini susturur.  Safiye Naci ile yepyeni bir safiye mi olacak yoksa yeni bir hayal kırıklığına doğru sürüklenmekte midir?  İnci Haluk'un ortaya çıkışı ile neler yaşayacak? Han Naci'den kurtulmak isterken hangi gerçek ile yüzleşecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de TRT1'de!

22-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar