Masumlar Apartmanı 19. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm İzle
Masumlar Apartmanı 19. bölüm izle; TRT 1'den ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Trt1 ekranlarında salı akşamları yayınlanan ve yayınlanmaya uzun vadede devam edecek olan Masumlar Apartmanı OGM Pictures imzası ile hazırlanıyor. Masumlar Apartmanı 19. bölüm izle!  Yeni bölüm ile saat 20:00'de yayınlanacak Masumlar Apartmanı internet üzerinden nasıl izleyebileceğini merak ediyor.

İnternet üzerinden bölümlerin en  yüksek kalite ile bulmak her zaman mümkün olmuyor. Bu sayfa üzerinden Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümüne tek parça vefull HD olarak ulaşabilirsiniz. Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam ekrana gelecek 19. bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgiler varsa bu bilgilere yazının devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm İzle

TRT 1 ekranlarının hakkında oldukça konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimler yer alıyor. Yayınlandığı her hafta reyting sıralamasının en üstlerinde kendine yer bulan Masumlar Apartmanı dizisi milyonların evine konuk oluyor. Üstelik yalnızca televizyon vasıtasıyla da değil. Masumlar Apartmanı dizisi televizyonun yanı sıra internet üzerinden de milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünü canlı olarak Canlitv.com'da bulunan TRT 1 canlı yayınından anlık olarak izleyebilirsiniz. Televizyonda yayınlanmasından saniyeler sonrasında ise trtizle.com adresinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak Masumlar Apartmanı dizisini tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm Özeti

Han ve İnci perişan haldedir. İncinin verdiği karar çiftin arasındaki görünmez duvarı güçlendirecek mi? Han ve İnci ilişkilerindeki şavaş ile mücadele ederken Neriman okulda Ege ile tartışmış ve Egenin ağzındna çıkan bir söz Neriman'ı yıkar. Üstelik Ege bununla da kalmayıp yaptığı davranış sebebiyle durumun ciddiyetini daha da arttırır. 

Gülben, Han’ın ve ablasının sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamaz. İnci ve Han'ı birleştirmek için beklenmedik bir hamle yaparak hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri Han öğrenmiştir. Son bir kez eşi ile konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski haline döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar