Masumlar Apartmanı 24. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm İzle
Her Salı TRT1 ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 24. Bölüm İzle; Dizinin son bölümüne, haftalık özete ve canlı yayın linki hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz!

OGM Picture imzalı TRT1 kanalının dram konulu dizisi Masumlar Apartmanı 24. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Hakkında konuşulan ve oyuncuların bir çok açıdan kendilerine özgü karakterler sergiledikleri dizi Çağrı Vila Lostuvalı Ender Mıhlar Çiğdem Bozali yönetmenliğinde Deniz Madanoğlu Rana Mamatlıoğlu tarafından kalame alınarak her hafta seyircisi ile buluşuyor.  Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı güçlü yapım, yayın gününde reyting sıralamasında ilk sıralara adını yazdırmayı başarıyor. 

Gerek elealınan karakterlerin işlenmesi, gerekse oyuncunların sergiledikleri performans konusunda tereddüt gerektirmeyen dizimiz Masumlar Apartmanı son bölüm ful hd kalitesinde ve canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir, yüksek çözünürlük ile sevdiklerinize tavsiye edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

2 Mart Salı günü Trt1 kanalı ile evlerimize konuk olan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci Han'ın yaktığı çöpleri farketmekle kalmaz. Bunlar için Han'dan hesap da sorar. Halen hayatından geçmişinden kopamayan Han için İnci artık bir hayal olmaya mı başlıyor. Diğer Yanda Gülben evdeki gelinliği denemek ister. Esat'a karşı hisleri malum ancak yine de karşılıksız olduğunu bilmek o gelinliğin içerisinde onun canını acıtır. Tam bu sırada Esat kapıya gelir. Gülben'in hatırını sorar ve onunla ilk buluştukları çay bahçesinde çay içmek istediğini söyler. Gülben yeniden kalbi kırılsın istemez. 

Diğer tarafta Neriman artık tüm gemileri yakmıştır. Belaya birkez bulaşmışken daha büyük sorunlar onu bekler. Sadece çatı katında arkadaşları ile bir gece geçirmek ister fakat başına gelmeyen kalmaz. Onu dinleyen anlayan tek bir kişi vardır. Ege. İnci ve Han artık bir karar vermeli, Safiye ve Gülben Han için nelerden feragat edeceklerini bilmeli ve Esat konusu Gülben için netleşmelidir. 

Her hafta evlerimize konuk olan, izleyenlerin yüreklerini burken, çoğu insanın kendini diziden bir karakter ile bağdaştırdığı Masumlar Apartmanı 24. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TRT1'de. 

02-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar