Masumlar Apartmanı 25. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı 25. Bölüm İzle
Her Salı TRT1 ile ekrana gelen Masumlar Apartmanı 25. Bölüm İzle; Dizinin son bölümüne, haftalık özete ve canlı yayın linki hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz!

OGM Picture imzalı TRT1 kanalının dram konulu dizisi Masumlar Apartmanı 25. Bölüm ile bu akşam ekranlara geliyor. Hakkında konuşulan ve oyuncuların bir çok açıdan kendilerine özgü karakterler sergiledikleri dizi Çağrı Vila Lostuvalı Ender Mıhlar Çiğdem Bozali yönetmenliğinde Deniz Madanoğlu Rana Mamatlıoğlu tarafından kalame alınarak her hafta seyircisi ile buluşuyor.  Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı güçlü yapım, yayın gününde reyting sıralamasında ilk sıralara adını yazdırmayı başarıyor. 

Gerek elealınan karakterlerin işlenmesi, gerekse oyuncunların sergiledikleri performans konusunda tereddüt gerektirmeyen dizimiz Masumlar Apartmanı son bölüm ful hd kalitesinde ve canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkimizi kullanabilir, yüksek çözünürlük ile sevdiklerinize tavsiye edebilirsiniz. 

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE

9 Mart Salı günü Trt1 kanalı ile evlerimize konuk olan Masumlar Apartmanı'nda İnci Han ile karşılaşır bu karşılaşma ikisi içinde yıkım olmuştur.  Hesaplar, dengeler değişir.  Han'ın problemi çok büyüktür. Bu sorun İnci'nin bile boyundan büyüktür.  Han İnci'nin herşeyi görmesinin ardından tekrar kaybetme korkusunun esiei olmuştur. Davranışları artık paranoyakça değişim gösterir ve bu değişimde İnci'nin canı yakmaktadır. Tek bir Umut vardır ki Han İnci için ne isterse yapar. Fakat bu kez İnci Handan bambaşka bir istek ile affedebileceğini söyleyecektir. Han İnci ile barışmak için bu isteği kbaul edecek mi? 

Diğer tarafta Safiye'ın doğum günüdür. Ancak Safiye son günlerde içerisinde uçuşan kelebekler gibi gelmesini beklediği doğum günü herkes için kabusa dönüşür. İnci ve Safiye arasındaki gerginlik doğum gününde patlak verir. İnci tedavi olmalarını isterken SAfiye bu isteğe bir tedavi ile karşılık verir ve bu kez kardeşlerin arasında bir girdap oluşacaktır.  Safiye hem Naci'yi hem kardeşlerini onun için önemsenilen bir günde darmadağın edecektir. Ailenin içerisindeki bu kaos nasıl son bulacak? 

09-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar