Rasim Öztekin’in Cenazesi Ne Zaman Olacak?

Rasim Öztekin’in Cenazesi Ne Zaman Olacak?
62 yalında kalp krizi sonrası hayata veda eden usta tiyatrocu büyük sanatçı Rasim Öztekin’in cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.

Tiyatro, sinema, dizi, sanat dünyası ve tüm Türkiye ünlü isim usta sanatçı Rasim Öztekin’in ani vefatı ile büyük bir şok yaşadı ve sarsıldı. Kalp krizi sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 52 yaşında hayata veda eden usta isim seven sevmeyen herkesi derin bir üzüntüye sevk ederken tüm Türkiye’den usta isme Allah’tan rahmet ve yakınlarına ve sevenlerine baş sağlı mesajları yağdı. Türk tiyatrosunda mihenk taşlarından olan ve rol aldığı tiyatro, dizi ve sinema filmlerinde tüm kesimleri kendisine hayran bırakan başarılı sanatçı Rasim Öztekin tiyatro da rahatsızlığı sebebiyle oynayamadı için kendisinde bulunan Dümbüllü Kavuğunu bir başka tiyatrocu arkadaşı Şevket Çoruh’a devretmiş ve kavuklu oynamalı ifadelerini kullanmıştı. 62 yaşında ani bir kalp krizi sonrası hayata veda eden usta isim için kızı Pelin Öztekin cenaze töreniyle ilgili bilgilendirme yaptı.

Cenaze Töreni 10 Mart Çarşamba Günü Saat 15.00’da

Geçirdiği kalp krizi sonrası 62 yaşında hayata veda eden usta tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin için yapılacak cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu. Kızı Pelin Öztekin tarafından sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda hayata veda eden Rasim Öztekin’in cenaze töreniyle ilgili bilgiler paylaşıldı. Pelin Öztekin paylaşımında “canım babam, ustam, Rasim Öztekin’in cenazesi, 10 Mart Çarşamba günü saat 15.00’da Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecektir” ifadelerine yer verildi. Yapılacak törende uyulması gereken pandemi kurallarını hatırlatan ünlü yapımcı Birol Güven’de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve “tören Rasim Bey’in isteği doğrultusunda sınırlı katılımla ve pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşecek. Ailesi bu konuda çok hassas” ifadelerini kullandı.

Nasıl Olmuştu?

Türk Tiyatrosunun usta isimlerinden olan sanatçı Rasim Öztekin uzun yıllardır kalbinde kalp pili ile yaşamını devam ettiriyordu. Zaman zaman bu konuda rahatsızlı sebebiyle hastaneye giden ünlü isim son olarak geçtiğimiz sene hastaneye gitmişti. Usta isim geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmiş ve kalbi durmuştu. Salık görevlilerin çabası sonrası kalbi tekrar çalıştırılan Rasim Öztekin tedaviye alınmış ancak daha sonra durumu kritikleşmeye başlamıştı. Doktorların durumu ciddi, hayati tehlikesi var açıklaması ile tüm ülke adeta şok olmuştu. Acı haber ise ödün akşam saatlerinde gelmiş ve usta isim büyük sanatçı Rasim Öztekin kalp rahatsızlığı sebebiyle 62 yaşında hayata veda etmişti. Usta isme Allah’tan Rahmet yakınları ve sevenlerine ise sabırlar diliyoruz.

09-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar